Vakuumhomogenisatorsemulsator til fødevarekvalitet

Vakuumhomogenisatorsemulsator til fødevarekvalitet

Yuhang vakuum emulgerende mixer er hovedsageligt sammensat af vand, olie, emulgerende pot, løftesystem, elektrisk styresystem, drift platform, osv. Homogeniseringssystemer omfatter øvre, lavere, intern og ekstern cirkulerende homogenisering.

Produktdetaljer

Vakuumhomogenisatorsemulsator til fødevarekvalitet

50L乳化机 (2)


Hovedtræk:

Grydehuset er lavet af plader af rustfrit stål af høj kvalitet ved stempling og svejsning. Emulgeringsprocessen af emulgeringspotten udføres under fuldt forseglede forhold, hvilket effektivt forhindrer støv- og mikrobiel forurening, og det emulgeret produkt er lyst og delikat.


Materialet i potten emulgeres ved høj hastighed indre cirkulation klipning, blanding og emulgering af homogenisatoren, modsatte dobbelt omrøring, med uret ramme type vægskrabning omrøring, mod uret padle type omrøring, skraberen omrører producerer centrifugaleffekt under drift, således at PTFE skrabere er tæt på potten væggen, effektivt at løse problemet med potten væg stikning, efterlader ingen døde hjørner , og den ideelle frekvens konvertering hastighed regulering enhed kan gøre den hastighed vilkårlige trinløs hastighed regulering.


Udstyret er udstyret med en unik integreret synet glas enhed på låget af potten, udstyret med en lukket illuminator, for operatøren at observere emulgering af materialet til enhver tid.


Hele strukturen er en tre-jakke. Opvarmning og køling af udstyret er afsluttet i samme jakke. Det ydre lag af jakken har en aluminium silikat isoleringslag, som kan forhindre operatøren i at skoldning og sikre produktionssikkerheden.


For det andet er gryden kroppen udstyret med kølevand indløb og udløb. Låget er udstyret med en række hurtige installationsgrænseflader, som brugerne kan vælge efter deres behov (steril luft respirator, materiale sugeport, vakuumpumpe interface, rengøring bold, CPI interface, sporstof tilføjelse port, integreret syn glas vindue, vakuum meter). Bunden af potten er udstyret med en bundventil, og afladningen kan bruge låget til at stige, manuel dumping, hældningsvinklen er større end 90 grader, eller bunden af gryden er under tryk for udledning.


Ved hjælp af dampopvarmning/elvarme (valgfrit) er trykmodstanden i gryden 0,25 Mpa, og jakkens trykmodstand er 0,3 Mpa. Hele gryden er poleret både inde og ude, opfylder GMP krav.


Tekniske specifikationer:

ModelVolumen

Blender

Motor

BlenderhastighedHomogenisatorkraftHomogenizer hastighedVakuumpumpe effekt
YHRHJ-XH-50kr.1.1KW0-86r/min.3 KW0-3500rpm0,75 KW
YHRHJ-XH-100kr.2.2KW0-86r/min.4 KW0-3500rpm1,5 KW
YHRHJ-XH-200kr.4 KW0-86r/min.5,5 KW0-3500rpm2.2KW
YHRHJ-XH-300kr.5,5 KW0-86r/min.7,5 KW0-3500rpm3 KW
YHRHJ-XH-500kr.7,5 KW0-86r/min.11 KW0-3500rpm4 KW
YHRHJ-XH-1000kr.11 KW0-63r/min.18,5 KW0-3500rpm

5,5 KW

YHRHJ-XH-20002000L15 KW0-63r/min.22 KW0-3500rpm7,5 KW


Firmaoplysninger

Company Information

Produktionslinje

Production Line

Produkttaske

Production Case

Produktionsproces

Production Process

Pakning og levering

Packing and delivery

Faq

FAQ
Hot Tags: fødevarekvalitet vakuum homogenizer emulgator emulgator mixer, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like