Emulgator med høj forskydning

Emulgator med høj forskydning

Vakuumhomogenisatoren kan konfigureres i henhold til kundens proces og er egnet til produkter, der skal emulgeres og blandes under vakuum. Kan bruges med lavhastighedsskrabervægs omrøring til emulgeret omrøring af produkter med høj viskositet. Emulgator med høj forskydning kan konfigureres til dispersion, emulgering, homogenisering, blanding og andre processer.

Produktdetaljer

vacuum emulsifying machine

I fremstillingsprocessen for emulsioner med høj viskositet, især cremer, salver og emulsioner, er det mest problematiske normalt den store partikelstørrelse i dispersionsfasen og blanding af luften i produktet, partikelstørrelsen er for stor, hvilket resulterer i ustabile emulsioner, mangel af glans, luft blandet i produktet vil gøre produktet boblende, bakterieforurening, let oxidation og udseendet er ikke glat.

Som svar på disse to problemer har vores firma udviklet forskydningsemulgatoren fra den homogene omrører, bladrøring, skrabe væg omrøring hver har egenskaberne komplementere hinanden, kombineret til en videnskabelig måde at blande, for at opnå blanding produkter af høj kvalitet .

Vores emulgatorer bruger vakuum til at eliminere luftbobler under blandingsprocessen og garanterer således et produkt af høj kvalitet, der er skinnende, delikat og duktilt.

Company Information

cooperative customer

production process

production line

Product case

packing and shipping

FAQHot Tags: emulgator med høj forskydning, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like