Højhastighed vakuum emulgerende homo mixer

High speed vacuum emulgerende blandingsudstyr 1. Beskrivelse Guangzhou Aerospace Automation & Technology Machinery Co, Ltd er producenten af Vacuum emulgerende blandingsudstyr. Vores fabrik er beliggende i Jiangsu-provinsen. Vores fabrik har mere end 10 års produktion erfaring, vores ...

Produktdetaljer

Højhastighedstugende emulgerende blandingsudstyr

1. Beskrivelse

Guangzhou Aerospace Automation & Technology Machinery Co, Ltd er producenten af Vacuum emulgerende blandingsudstyr. Vores fabrik er beliggende i Jiangsu-provinsen. Vores fabrik har mere end 10 års produktionserfaring, vores maskine er meget høj kvalitet, holdbar og lang levetid.

Højhastighedstugemulgerende blandingsudstyr er en slags vores fremragende blandingsudstyr. Mest hudpleje & Kosmetisk produktfremstilling køb vores maskine for at producere produkter af høj kvalitet. Den hurtige klippe gør materialet udsøgt og absorberes let af vores hud.

Den høje shearing homogenizer er uafhængig forskning og udvikling, Materialet vi vedtager SUS316L & SUS304 af høj kvalitet i rustfrit stål. Tysklands Burgmann-tætningsmetode, gør maskinen Sikker og holdbar.

image003.jpgHigh speed vacuum emulsifying mixing equipment2.jpg

2. Funktioner

● Leveres med olietryksløftesystem, som frit kan løfte og sænke kedeldækslet og har sådanne funktioner som kedeltilslutning

● Ifølge teknologiske krav kan tanken varme og afkøle materialet. Opvarmningsmetoden kan vælges til damp eller elvarme efter kundens krav

● Det avancerede elektriske styresystem anvender PLC-styring, som er udstyret med farve berøringsskærm for fuldstændig at overvåge dataene om materialetemperatur, blanding og homogenisering af rotationshastighed og tid mv. Og udskrivning af ovenstående data

3. Konfiguration

Model

YHS-50

YHS-100

YHS-200

YHS-500

Volumen af emulgeringspotte

50 l

100 l

200L

500 l

Vakuumtryk af emulgeringspotte

-0,09 Mpa

-0,09 Mpa

-0,09 Mpa

-0,09 Mpa

Temperaturen af emulgeringspotte

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

Tryk på jakke

normale tryk

normale tryk

normale tryk

normale tryk

Speed of Scraping Plate Blender

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

Homogeniseringshastighed

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

Spænding

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

4. Fordel

● Vores firma har specialiseret sig i blandemaskinen i mere end 10 år. Rig produktion erfaring, kvalitetssikring.

● Vores vakuumemulgerende mixermaskine anvender høj kvalitet SUS316L & SUS304 rustfrit stål. Helt opfylde GMP standarden.

● Fremragende blanding og homogeniseringssystem gør produktet i meget god stand.

● Vi leverer installationsfejlfinding og personaleuddannelse til kunderne, hvis kunden ønsker det.

5. ansøgning

Den højhastighedssugende emulgeringsblander anvendes bredt i kosmetisk og hudplejeprodukt:

√ Face cream

√ Solcreme

√ Øjne fløde

√ læbestift

image005.jpg


6. Emballering og levering

Hele vores maskine har vi tredobbelt beskyttelse. Den første beskyttelse er rustfrit olie, det forhindrer, at blandemaskinen bliver rustende. Den anden beskyttelse er indpakningsfilmen og anti-collision bomulden, det hjælper med at undgå vand og slag. Den sidste beskyttelse er krydsfiner sagen.

image007_ 副本 .jpg-image009_ 副本 .jpg-


7. FAQ

Q7: Leveringstid

A7: Vores leveringstid er normalt 45 dage efter, at vi modtager depositum. Hvis ordren er stor, skal vi forlænge leveringstiden.

Q8: Hvilke logistikmåder kan vi arbejde for forsendelse?

A8: Vi kan sende byggemaskiner af forskellige transportværktøjer.

Normalt vil vi gå til søs, til de største kontinenter, til lette reservedele i presserende efterspørgsel, vi kan sende den via international kurereservice. Såsom DHL, TNT, UPS eller FedEx.

Q9: Garantitid

A9: Vi sikrer et års garanti, løfteservice og yder teknisk support gratis inden eller efter garantien. Inden for garantiperioden tilbyder vi gratis reparationstjenester. Efter garantiperioden opkræver vi kun omkostninger til de krævede materialer.

8. Kundehistorie

I det seneste år, med udvidelsen af det sydøstlige Asien marked, vores virksomhed eksportere vakuum emulgeringsblander, rustfrit stål flydende mixer, vandbehandling udstyr og påfyldningsmaskine til vores sydøstasiatiske kunder hvert år. Disse maskiner vil blive sat i mad, kosmetik, daglig kemisk og kemisk industri.

Sidste måned bestod et parti udstyr test og fejlsøgning og leverede til Malaysia.

Denne kunde er en hudplejeproducent producent af creme og ansigtsmaske. På grund af kvaliteten af produktet, der produceres af det gamle udstyr, ikke er i stand til at opfylde det nuværende markedskrav, er udstyret nødt til at opgradere. Efter at have sammenlignet med flere kosmetiske maskinproducenter, valgte vores kunde endelig vores kunde, baseret på vores langsigtede erfaring og kvalitetsprodukt.

image011.jpg

image013.jpgHot Tags: Høj hastighed vakuum emulgerende homo mixer, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like