High Speed Vacuum Emulsifying Mixing Equipment

High-speed vacuum emulgerende blandingsudstyr Beskrivelse: For at evaluere et emulgerende blandingsudstyr godt eller ej, kan det forbinde med en masse faktor. Såsom design rationalitet, materiale, komponenter, konfiguration, emulgerende effekt, eftersalgsservice, kvalitet osv. Alt kunde håb ...

Produktdetaljer

Højhastighedstugende emulgerende blandingsudstyr

Beskrivelse:

For at vurdere et emulgerende blandingsudstyr godt eller ej, kan det forbinde med en masse faktor. Såsom design rationalitet, materiale, komponenter, konfiguration, emulgerende effekt, eftersalgsservice, kvalitet osv.

Hele kunden håber, at det produkt, de producerer, kan være udsøgt nok. Efterspørgslen fra forbrugere til medicin, mad og kosmetik er eskaleret. Dens fremmer ultramikron emulgerende teknologiudvikling. Normalt kan homogeniseringshastigheden af det højhastighedssugemulgerende blandingsudstyr opnå 0-3500 omdr./min. Aerospace emulgerende homogenizer mixer er et godt valg for at gøre materialet udsøgt og stabilt.

image001.jpgimage003.jpg

Funktioner:

√ Leveres med olietryksløftesystem, som frit kan løfte og sænke kedeldækslet og har sådanne funktioner som kedeldeling.

√ Blandingssystemet vedtager avanceret tredobbelt blanding og frekvensomregningshastighedsjustering, så annoncer opfylder produktionen af forskellige teknologibehov.

√ Lavet af importeret rustfrit stål SUS304 eller SUS316L. Tankens krop og rør udføres spejlpolering, som er i overensstemmelse med GMP-standarden.

√ Dammsugning funktionen kan gøre materialerne opfylder kravet om at være sanitære og aseptiske. Det anvendte vakuumsugemateriale kan undgå støv, især for pulverprodukterne.


Konfiguration:

Model

YHS-50

YHS-100

YHS-200

YHS-500

Volumen af emulgeringspotte

50 l

100 l

200L

500 l

Vakuumtryk af emulgeringspotte

-0,09 Mpa

-0,09 Mpa

-0,09 Mpa

-0,09 Mpa

Temperaturen af emulgeringspotte

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

Tryk på jakke

normale tryk

normale tryk

normale tryk

normale tryk

Speed of Scraping Plate Blender

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

Homogeniseringshastighed

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

Spænding

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%


Fordel:

1. Vores vacuum emulgerende mixer maskine er uafhængig udvikler og produceret af vores fabrik, der ligger i Jiangsu-provinsen.

2. Vores maskine vedtager overlegen SUS304 & SUS316L rustfrit stål. Alle opfylder GMP standard.

3. Emulgatorhomogeniseringsmaskinen har tre lag, maskinen kan opvarme og afkøle.

4. Den elektriske parameter bruger vi verdens velkendte mærke.


Ansøgning:

Det højhastighedssugende emulgerende blandingsudstyr er det ideelle udstyr til kosmetiske og kemiske, farmaceutiske, fødevareindustrien. Såsom ansigt creme; øjencreme; fundament make up; salve; frugt syltetøj. Homogeniseringshastigheden er 0-3500rpm, så det kan klippe materialet og rekombinationen, gøre materialet stabilt og ligeligt fordelt. Forseglingsmetoden i homogeniseringshovedet kan anvende keramisk eller mekanisk tætning.

image005.jpg


Emballage og levering

Hele vores maskine har vi tredobbelt beskyttelse. Den første beskyttelse er rustfrit olie, det forhindrer, at blandemaskinen bliver rustende. Den anden beskyttelse er indpakningsfilmen og anti-collision bomulden, det hjælper med at undgå vand og slag. Den sidste beskyttelse er krydsfiner sagen.

image007_ 副本 .jpg-image009_ 副本 .jpg-


Ofte stillede spørgsmål

Q1: Leveringstid

A1: Normalt er vores leveringstid 45 dage efter, at vi modtager depositum. Hvis ordren er stor, skal vi forlænge leveringstiden.

Q2: Hvilke logistikmåder kan vi arbejde for forsendelse?

A2: Vi kan sende byggemaskiner af forskellige transportværktøjer.

Normalt vil vi gå til søs, til de største kontinenter, til lette reservedele i presserende efterspørgsel, vi kan sende den via international kurereservice. Såsom DHL, TNT, UPS eller FedEx.

Q3: Garantitid

A3: Vi sikrer et års garanti, løfteservice og yder teknisk support gratis inden eller efter garantien. Inden for garantiperioden tilbyder vi gratis reparationstjenester. Efter garantiperioden opkræver vi kun omkostninger til de krævede materialer.

 

Værksted

image011.jpg

image013.jpg

image015.jpg

image017.jpg
Hot Tags: høj hastighed vakuum emulgerende blandingsudstyr, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like