Høj viskositet Vacuum Emulgerende Homogenizer Fremstillingsmaskine

Høj viskositet Vacuum Emulgerende Homogenizer Fremstillingsmaskine

Vakuumemulgerende homogeniseringsmaskine er en slags kemisk produktfremstillingsmaskine til det flydende materiale. Med den hurtige rotation af det homogene hoved, der er tilsluttet motoren for at skære, sprede og påvirke materialet. På denne måde bliver materialet mere delikat, hvilket får olien og vandet til at smelte. Udbredt brugt i kosmetik, shower gel, solcreme og mange andre creme-produkter. Saucer, juice osv. I fødevareindustrien.

Produktdetaljer

Høj viskositet Vacuum Emulgerende Homogenizer Fremstillingsmaskine

微信图片_20200521115753

Produkt beskrivelse:

1, Triple-blandingen vedtager den importerede frekvensomformer til hastighedsjustering, hvilket kan imødekomme forskellige teknologiske krav.

2, Homogeniseringsstrukturen er lavet gennem tysk teknologi. Maskinen vedtager den præciserede mekaniske tætningseffekt med dobbelt ende. Den maksimale emulgerende rotationshastighed kan nå 3500 omdr./min, og den høje forskydningsfinhed kan nå 0. 2 - 5um.

3, Vakuumafskumningen kan få materialerne til at opfylde kravet om at være aseptiske. Vakuummaterialets vakuumsugning kan undgå støv.

4, hovedkedlens låg kan vedtage løftesystem, det er let at rengøre, og rengøringseffekten er mere åbenlyst, hovedkedlen kan vedtage hældningsafladning.

5. Kedellegemet er svejset med 3 lag importeret SS-plade, tankkarosseri og rør vedtager spejlpolish, der opfylder GMP-standarden.

6, I henhold til proceskrav kan tanklegemet opvarme og afkøle den elektriske opvarmning.

7, For at sikre stabiliteten af ​​hele maskinen vedtager maskinen de importerede elektriske apparater, der kan opfylde de internationale standarder.


Hovedstruktur:

Vacuum emulsifyinghomogenizingmixer er sammensat af 3 tank, 6 system og 1 arbejdsplatform.

微信图片_20200521133131

微信图片_20200521133127

Tekniske parametre:

Vacuum emulsifer Parameter

Virksomhedsoplysninger:

Company Information

Production Line

Production Case

Production Process

Packing and delivery


FAQ

Hot Tags: vakuumemulgerende maskine med høj viskositet, homogenisatorfremstilling, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like