Homogenizer Vacuum Emulgator

Homogenizer Vacuum Emulgator

Homogenizer Vacuum Emulgator er sammensat af stor vingeblander og stærk skærehomogenisator til emulgering af produkter med høj viskositet. Skrabere er omkring blandeskovle, som effektivt samler materialer, der klæber fast på tankvæggen for tilstrækkelig blanding af alle materialer. Under skære-, pres- og foldefunktioner ved vendt drejning af blandevinger fortsættes materialer med at blandes og strømme nedad til homogenisoren med høj forskydning nedenfor. Dispersion og emulgering med høj forskydning er at distribuere en eller flere faser til en anden kontinuerlig fase. Disse faser er gensidigt uopløselige under normale forhold. I homogenisoren behandles materialer i det smalle rum mellem stator og rotor under høj tangentiel og stærk energi af skæring, centrifugalekstrudering, slid, påvirkning og turbulant strøm produceret ved højhastighedsrotor og højfrekvent mekanisk effekt. Under intensive bevægelser raffineres, flyttes væskefase og gasfase jævnt, dispergeres og emulgeres øjeblikkeligt under korrekt forarbejdningstilstand og passende mængde additiver. Efter gentagelsescirkulation med høj frekvens giver produkterne af stabil kvalitet udbytte til indsamling.

Produktdetaljer

vacuum emulsifying machine

Funktioner

1. Homogenizer Vacuum Emulgator er en koaksial homogeniseringsmaskine med to drev, den færdige granulat er meget lille. Det er kombineret topdrev lav hastighed tankvæg skrabning og blanding, hurtig homogenisering med høj forskydning turbinedispersion og emulgeringshoved.

Den homogeniserende turbinemulgator skal være uafhængig og installeret i bunden af ​​hovedtanken.

2. Hydraulisk toplåg løft åbningen

3. Opladning af vakuumpulvermateriale

4. Hele emulgeringsprocessen finder sted under vakuumtilstand for at undgå boble. Processen opfylder sanitære og sterile krav.

5. CIP-option (angiv kun den øverste sprøjtebold)

6. Produktkontaktdel er SUS31 6 L, indvendigt spejlpolish 300 mesh.

7. GMP-kompatibel

emulsifying machine

Fordel

Hydraulisk løftetop.

Maskinen har blandet med to hastigheder, højhastighedshomogenitetsblender (Hastighed er 0-3500 o / min, frekvenshastighedsregulering) og lavhastighedsskraberblander (Hastighed er 0-40 o / min, frekvenshastighedsregulering). Lavhastighedsskraber skraber tankvæggen og snubler op til bunden med lav hastighed. Topdrev hurtigt skærevirvelemulgering i bunden af ​​hovedtanken.

Ilægning af pulvermateriale med vakuum for at forhindre flyvende pulver. Hele arbejdsproceduren fortsættes under vakuumtilstand for at forhindre bobler efter højhastighedsblanding og for at nå krav til sanitær og aseptisk behandling.

CIP-rengøring er udstyret i dette system.

Produktkontaktdelen er lavet af SS 316 L-materiale. Den indvendige overflade er spejlet færdig til 300 MESH.

For at sikre proceskontrolstabilitet er vakuumpumpen Tyskland Siemens, knappen er Japan Fuji, transduceren er Japan Matsushita Electric Industries, og elektrokontroldelen er Siemens.

Maskinen er fremstillet fuldstændigt i henhold til GMP-krav, som er det mest avancerede og mest perfekte flødeproduktionsudstyr.


Company Information

production process

cooperative customer

Product case

production line

packing and shipping

FAQ
Hot Tags: homogenisator vakuumemulgator, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like