Hydraulisk emulgerende mixer med bund homogenisator

Hydraulisk emulgerende blander med bund Homogenizer er et høj kvalitet og effektivt blandeudstyr til kosmetisk produktion. Den nederste homogenisator er egnet til at håndtere stort volumen og høj viskositet maetrial med stærk forskydning.

Produktdetaljer

Hydraulisk emulgerende mixer med bund homogenisator pris


Produktionsbeskrivelse

Løftemaskine med den hydrauliske emulgering med bundhomogenisator er specielt designet af Aerospace for at passe til kosmetik- og farmaceutiske industrier, der ofte producerer små partier af forskellige sorter. og dets bedste funktion er, at: homogenisator er installeret nedenfor for at øge effekten, der er meget effektiv til højviskositetsmateriale.

Denne maskine kan hælde materiale skråt og sikre, at hælde materiale længst og reducere affald og egnet til produkter med stor produktionskapacitet som med tredobbelt blandingstilstand og reversibelt design af kombinationen mellem højhastighedsemulgeringshoved og lavhastighedsblad.

 

Hydraulic Emulsifying Mixer With Bottom Homogenizer Price

Parameter

Model

YHX-100

YHX-150

YHX-300

YHX-500

Bind

100 l

150 l

300L

500 l

Vakuumtryk

-0,09 M pa

-0,09 M pa

-0,09 M pa

-0,09 M pa

Temperatur

& le; 120 ℃

& le; 120 ℃

& le; 120 ℃

& le; 120 ℃

Tryk på jakke

normale tryk

   

Hastighed af skraber pladeblander

0-86 omdr./min

0-86 omdr./min

0-86 omdr./min

0-86 omdr./min

Homogenisators hastighed

0-3500r / min

0-3500 omdr./min

0-3500 omdr./min

0-3500 omdr./min

Spænding

50Hz

380V & plusmn; 10% -15%

50Hz

380V & plusmn; 10% -15%

50Hz

380V & plusmn; 10% -15%

50Hz

380V & plusmn; 10% -15%

Mængde vandpotte

80 l

120 l

240 l

400 l

Volumen af oliepotte

50 l

75 l

150 l

250 l

 

Feature & Advantage

1. Den emulgerende blandemaskine kan løftes automatisk, rengør tanken grundigt.

2.Strengepaddel er velegnet til enhver form for kompliceret opskrift og opnå en optimal effekt, og skrabepladen af teflonmateriale passer til kroppen af blandingsrillen og skraber viskositetsmaterialet på kedelvæggen

3. Homogenizer installeres på kedelbunden for at øge motoreffekten mere grundigt og stærkt. Under lidt produktion kan det udøve homogeniserende virkning fuldt ud.

4. Alle dele af hydraulisk emulgeringsblander med bundhomogenisator af hovedtanken, der kommer i kontakt med materiale, anvender eksporteret materiale af USU 316 rustfrit stål

5. Indse væske med høj kapacitetsskæring, gnidning, centrifugal for at sikre udsøgt og glat creme. Og kedellegeme og røroverflade har 300EMSH poleringsspejl (hygiejnekvalitet) i henhold til Daily Chemical og GMP-standarden.

6. Kunden kan vælge konfiguration af maskinen, hvad de har brug for, og dens omdrejningshastighed kan justeres 0-3500 o / min.

 

Ansøgning

Denne hydrauliske emulgeringsblander med bundhomogenisator anvendes til fremstilling af rigelige produkter med høj viskositet som kosmetik og salve. Materialet vil være meget mælkeagtigt og blankt via en høj forskydning med bundhomogenisator med 3500 o / min.

Hydraulic Emulsifying Mixer with Bottom Homogenizer

Emballering og levering

Hydraulic Emulsifying Mixer With Bottom Homogenizer PriceHydraulic Emulsifying Mixer With Bottom Homogenizer PriceHydraulic Emulsifying Mixer With Bottom Homogenizer Price

 

Certificering

Vores firma leverer komplette maskiner og produktionslinjer til kosmetik, råvarer til daglig brug, medicin og fødevareindustri, som alle passer til GMP-standard, og den hydrauliske emulgeringsblander med bundhomogenisator opfylder UV- og CE-standarden.

Hydraulic Emulsifying Mixer With Bottom Homogenizer Price      Hydraulic Emulsifying Mixer With Bottom Homogenizer Price

 

Vores firma

Vi er en professionel producent af det kosmetiske maskiner i sytten år med firmaet og showroom i Guangzhou og en fabrik i Jiangsu-provinsen. Derudover har vi en masse erfarne ingeniører, der kan betjene i udlandet.

Med moden teknologi og rig erfaring er vi i stand til at undgå, at maskinerne går i stykker. Når klienterne har bestilt, vil vi tilbyde den detaljerede manuelle betjening og videoerne til deres vejledning. Vores ingeniører vil arrangere træning for kunderne. Vores maskiner har bestået al test og undersøgelse, og vores klienter kan også udføre testen sammen. Ved at gøre dette kan vi sikre, at vores kunder kan finde de passende løsninger, når der opstod problemer under produktionen. Hvis de stadig ikke kan finde ud af problemet, hjælper vores oversøiske ingeniør dig med din tilladelse.

 

 

 

Hot Tags: hydraulisk emulgerende blander med bundhomogenisator, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like