Hydraulisk vakuumfremstillingsmaskin Homogenizer

Hydraulisk vakuumfremstillingsmaskin Homogenizer

Maskinen er velegnet til produktion af forskellige slags pastaer, flødeprodukter i kosmetikfabrik og farmaceutisk fabrik.

Produktdetaljer

Hydraulisk vakuumfremstillingsmaskin HomogenizerH2406c784cde444a0ae12ce417f6865aa4


465305956_861_副本
Produkt beskrivelse:

1) Dækslet er automatisk stigende type, materialet blev dirigeret træk ind i den emulgerende gryde fra oliepotte og vandpotte baseret på et rør, der er under vakuum, udledningen er baseret på den emulgerende gryde. Og varmesystemet er elektrisk opvarmning eller dampopvarmning, som temperaturen er automatiseringskontrol.

2) Sæt det kølige vand i det interkalkede leje, så afkøling af materialet, enkel betjening og sikkerhed (udvendigt har et varmt lag).

3) Homogenisatoren og omrøringen af ​​klingen kan arbejde eller adskille arbejde, materialet slankes, emulgering, blanding, spredning, tec, hvad der vil blive afsluttet i løbet af kort tid.

4) Kontaktposition vedtage høj kvalitet rustfrit stål (medicinsk brug SUS 316 L-materiale fremstillet med forsyninger, polering af overfladen på spejlet på den indre overflade, bland hygiejnen i enheden i hulrum, det overholder den normale hygiejnestandardfremstilling af GMP til at anvende det, der er mest ideelt produktionsudstyr.)


Tekniske specifikationer:

Parameter

Virksomhedsoplysninger:

Company Information

Production Line

Production Case

Packing and delivery

FAQ
Hot Tags: hydraulisk vakuumfremstillingsmaskin homogenisator, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like