Industrielt kosmetisk udstyr

Industrielt kosmetisk udstyr

Vi tilbyder forskellige typer vakuumemulgerende mikser til kosmetik- og hudplejeproducenterne. Nyeste design, høj kvalitet og effektiv maskine forbedrede den kosmetiske produktionshastighed og produktkvaliteten meget.

Produktdetaljer

Industrielt kosmetisk udstyr

 

Beskrivelse

Yuhang-maskiner tilbyder høj kvalitet, godt, varmebestandigt og blankt industrielt kosmetisk udstyr. Vi absorberer mange fordelteknologier hjemmefra og ombord, og kombinerer også visdom og rig erfaring fra vores senioringeniører.

Vores virksomhed er en succesrig producent og leverandør, vi viet os til maskinudstyr og linje til kosmetiske varer til daglig brug og apotek og så videre i mange år. Hver kunde vil få fremragende service og konkurrencedygtig pris fra os, vi forventer at blive din langsigtede partner i Kina.


 

 

Industrielt kosmetisk udstyr1_ 副本 .jpg

 

Parameter

Model

YHX-100

YHX-150

YHX-300

YHX-500

Bind

100 l

150 l

300L

500 l

Vakuumtryk

-0,09 M pa

-0,09 M pa

-0,09 M pa

-0,09 M pa

Temperatur

& le; 120 ℃

& le; 120 ℃

& le; 120 ℃

& le; 120 ℃

Tryk på jakke

normale tryk

Hastighed af skraber pladeblander

0-86 omdr./min

0-86 omdr./min

0-86 omdr./min

0-86 omdr./min

Homogenisators hastighed

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

Mængde vandpotte

80 l

120 l

240 l

400 l

Volumen af oliepotte

50 l

75 l

150 l

250 l

Spænding

50 HZ

380V & plusmn; 10% -15%

50Hz

380V & plusmn; 10% -15%

50Hz

380V & plusmn; 10% -15%

50Hz

380V & plusmn; 10% -15%

 

Funktion og fordel

1. Det industrielle kosmetiske udstyr har et automatisk løftesystem, der kan rense tanken fuldstændigt.

2.Strengepaddel er god til at fremme mobiliteten af materialet i hovedtanken og opnå en optimal virkning, og skrabepladen vedtager teflonmateriale, der passer til kroppen af blandingsrille og skraber ud viskositetsmateriale klæber på kedelvæggen

3.Det vedtager det importerede 316 L rustfrit stålmateriale, og røroverfladen har 300EMSH poleringsspejl i henhold til Daily Chemical og GMP-standarden.

4. Kunden kan vælge en konfiguration af maskinen i henhold til deres teknologi og produktkrav.

 

Ansøgning

Luftfartsindustrielt kosmetisk udstyr anvendes bredt til fløde, kosmetik, tandpasta og juice, som har brug for en blanding, homogenisering, knusning, mistanke og løsning af produktprocessen. Efter arbejdet bliver materialet mere udsøgt og glat creme.

Industrielt kosmetisk udstyr2.jpgIndustrielt kosmetisk udstyr3 (001) .jpg

 

Emballering og levering

Industrielt kosmetisk udstyr4.jpgIndustrielt kosmetisk udstyr5.jpg

 

Vores firma

Yuhang maskiner er specialiseret i blanding af udstyr design, fremstilling, salg og service. I de sidste 17 år går vi dybt blanding af bearbejdning af arkiveret og relateret teknologi, vi lægger vægt på at designe forskellige former for mixer, ændre og perfektionere eksisterende blandesystem og udvikle mixerudstyr af ny type.

Med moderne behandlingsmetode, streng produktstyring, høj kvalitet og professionelt serviceteam er Aerospace ved at blive det foretrukne brand. Vi fortsætter med at forske på ny teknologi, løse blandingsproblemer, levere mere passende mixer, fremme opgraderinger og skabe maksimal værdi for kunderne.

Industrielt kosmetisk udstyr6.jpg

Industrielt kosmetisk udstyr7.jpg

Vores service

Alle maskiner skal bestå kvalitetstest inden levering for at sikre, at maskinerne kan bruges direkte og let installeres. Hvis du har brug for vores hjælp, kan vi arrangere installationen, men alle omkostninger vil blive opkrævet af dig.

Desuden leverede vi opmærksomme eftersalgsservice. Vi indstiller normalt tolv måneders garantitid for vores maskiner. I denne periode kan vi straks arrangere international express for at garantere, at udskiftningsreservedele kan sendes til dig så hurtigt som muligt.


Hot Tags: industrielt kosmetisk udstyr, leverandører, fabrikanter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like