Intern og ekstern cirkulation emulgering maskine

Intern og ekstern cirkulation emulgering maskine

Bedst sælgende produktserie i vores virksomhed. Blandingssystemet indfører avanceret anker, tovejs og spiralformet omrøring. Forsynet med olietrykløftningssystem, som frit kan løfte og sænke kedeldækslet og har sådanne funktioner som kedel vippe.

Produktdetaljer

Intern og ekstern cirkulation Emulgering maskine

vacuum emulsifying machine

Oversigt over vakuum emulgerende pot:

Vakuum homogeniserende emulgator refererer til materialet i vakuumtilstand, ved hjælp af en høj-forskydning emulgator til effektivt, hurtigt og jævnt distribuere en fase eller flere faser til en anden fase, og under normale forhold, hver fase (såsom olie fase og vand fase) er gensidigt uforenelige. Det bruger den stærke kinetiske energi anlagt af maskinen til at gøre materialet i den smalle kløft mellem stator og rotoren modstå hundredtusindvis af hydrauliske klipning, centrifugal ekstrudering, indvirkning rive og flygter hvert minut.


Den opløste fase er jævnt spredt og emulgeret på et øjeblik under den kombinerede virkning af den tilsvarende modne teknologi og passende mængde tilsætningsstoffer. Efter højfrekvent cyklisk gengældelse opnås endelig et boblefrit, delikat og stabilt produkt af høj kvalitet. Jacketed elektrisk opvarmning varmt vand cirkulation varmeoverførsel, har de særlige kendetegn ved store varmeområde, høj termisk effektivitet, ensartet opvarmning, kort kogetid af flydende materiale, og nem kontrol af varmetemperaturen. Udstyret har funktionerne hurtig homogenisering, opvarmning og køling og vakuum defoaming, og har fordelene ved god homogenisering og emulgering, gode sanitære forhold, høj termisk effektivitet, pålidelig elektrisk styring, stabil drift, bekvem drift og vedligeholdelse, og lav arbejdsintensitet. Det er et ideelt udstyr til fremstilling af fløde, fløde og honning kosmetik.


Systemets hovedkomponenter:

Vakuumemullgatoren består hovedsageligt af forbehandlingsgræns (vandfasegræd, oliefasepotte), emulgeringsblanding af hovedpotte, vakuumsystem, blandingssystem, varmesystem, temperaturstyringssystem, køling, elektrisk styresystem, driftsplatform osv. Materialerne i vandpotten og oliepotten opløses helt og suges derefter ind i hovedpotten ved vakuum til blanding og homogenisering af emulgering.


Tekniske specifikationer:

ModelVolumen

Blender

Motor

BlenderhastighedHomogenisatorkraftHomogenizer hastighedVakuumpumpe effekt
YHRHJ-XH-50kr.1.1KW0-86r/min.3 KW0-3500rpm0,75 KW
YHRHJ-XH-100kr.2.2KW0-86r/min.4 KW0-3500rpm1,5 KW
YHRHJ-XH-200kr.4 KW0-86r/min.5,5 KW0-3500rpm2.2KW
YHRHJ-XH-300kr.5,5 KW0-86r/min.7,5 KW0-3500rpm3 KW
YHRHJ-XH-500kr.7,5 KW0-86r/min.11 KW0-3500rpm4 KW
YHRHJ-XH-1000kr.11 KW0-63r/min.18,5 KW0-3500rpm

5,5 KW

YHRHJ-XH-20002000L15 KW0-63r/min.22 KW0-3500rpm7,5 KW


Firmaoplysninger

Company Information

Produktionslinje

Production Line

Produkttaske

Production Case

Produktionsproces

Production Process

Pakning og levering

Packing and delivery

Faq

FAQ
Hot Tags: intern og ekstern cirkulation emulgering maskine, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like