Liquid Homongenizer Cosmetic Mixer Shampoo Making

Liquid Homongenizer Cosmetic Mixer Shampoo Making

Maskinen er sammensat af: vakuumhomogeniserende blander, vandtank, olietank, varmesystem, omrøringssystem, vakuumsystem, elektrisk løftning op og ned system, kontrolpanel, platform og rørsystem. Det er ideelt til produktion af høj -gravet salve, fløde og gel i farmaceutisk, kosmetisk, fin kemikalieindustri. Vakuumemulgeringsmaskine er velegnet til opvarmning, smeltning, homogenisering og emulgering af materialer, det er et ideelt udstyr til fremstilling af fløde, geler, salve, pastaprodukter.

Produktdetaljer

Liquid Homongenizer Cosmetic Mixer Shampoo Making

微信图片_20200521115753

微信图片_20200521133127

微信图片_20200521133131

Produkt beskrivelse:


Funktioner i vakuumemulgator blander:

1. Lavet af rustfrit stål, vakuumblanding sikrer asepsis

2 Fremragende homogenisering og emulgeringseffektivitet til høj klæbemiddel

3. Sugapparat til vakuummateriale med høj frekvens, enkel og bekvem betjening.

4. Emulgeringsmaskinen kan bruges til opvarmning, smeltning, vakuumhomogenisering og afkøling

5. Let at rengøre


Udladningsmåde

Emulgeringsdækslet løftes op og ned gennem det hydrauliske / elektriske system. De færdige produkter udtømmes på følgende måder: vend potten til udladning, tryk på potten for at udlede materialerne fra bundudløbet ved hjælp af leveringspumpen.

Temperaturkontrol

Brug el-varmestangen til at varme det termiske medium inde i jakken for at varme materialet. Varmetemperaturen kan indstilles og kan styres automatisk. Det er også ok at tilføre damp til opvarmning og indføre kølevand til kappen for at afkøle materialerne, let at betjene.

Mixing måde

Homogenisator og klingeaggregat kan bruges separat eller på samme tid. Mikronisering, emulgering, blanding, spredning af materialer kan afsluttes på kort tid.


Teknisk parameter:Parameter

Virksomhedsoplysninger:

Company Information

Production Line

Production Process

Packing and delivery

FAQ

Hot Tags: flydende homongenizer kosmetisk mixer shampoo fremstilling, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like