Indsæt emulgerende Homo Mixer Machine

Indsæt emulgerende Homo Mixer Machine

Pasta-emulgerende homo-blandemaskine har et hydraulisk løftesystem, som er meget praktisk at rengøre og udtømme design for at garantere udledning af materiale fuldstændigt; nogle konfigurationer vedtager importeret materiale.

Produktdetaljer

Tilpasset pasta-emulgerende Homo Mixer Machine

Beskrivelse

Aerospace Machinery tilbyder innovativ, blank og god varmebestandig pastaemulgerende Homo Mixer Machine, vi er en succesrig producent og leverandør med stærk kapitalstyrke og rig erfaring. Denne maskine absorberer avanceret teknologi hjemmefra og ombord, og kombinerer også vores teknikers visdom og erfaring. Og vi har et højt omdømme fra vores kunde for maskinens fremragende kvalitet og højteknologiske dygtighed.

Dets vigtigste egenskaber: det har et hydraulisk løftesystem, som er meget praktisk at rengøre og udtømme design for at garantere udledning af materiale fuldstændigt; nogle konfigurationer vedtager importeret materiale.


Indsæt emulgerende Homo Mixer Machine1_ 副本 .jpg

Parameter

Ingen

Vare

Materiale, navn, specifikation

Oprindelse

Bemærkning

一, Configuration

1

Hovedkedel

Designvolumen: 60L;
Arbejdsvolumen : 50L

Aerospace

Polering af indvendigt og udvendigt størrelse 300U

2

Udenfor dækning

SUS304

Kina

GMPstandard

3

omrøring paddle, skaft

316L

Aerospace

GMPstandard

4

skraber

Teflon

Japan

GMP-standard

5

Stirrer Motor

Stirrer-motorens styrke: 1,5KW
Blenderhastighed : 0-120r / min

Tysk joint venture
Taiwan

Guoman jiangdu hastighedsreduktion
Taiwans frekvensfejlsøgning

6

Bund Homogenizer

Motoreffekt : 3KW
Blenderhastighed : 0-3500 o / min

Sverige

Siemens motor

7

Mekanisk tætning

Bergman segl

Importere

tysk

8

Omrørsmotor

Motoreffekt : 0,37KW Blenderhastighed : 880r / min

Joint Venture

Siemens Motor

9

Løftesystem

Olietryk løftesystem, effekt: 1,5KW
Vandpumpe, magnetventil, spildeventil, tilbagevendelsesventil alt fremstillet i Taiwan

Taiwan

Funktion & fordel

1. Det indre materiale i hovedtanken vedtager SUS 316 rustfrit stål, der opfylder hygiejnestandarden og det udvendige materiale vedtager SUS 304 rustfrit stål, der opfylder GMP-standarden.

2. PLC-kontrol eller knapstyring kan vælges i henhold til din bransjesituation og dit produktkrav.

3. Der er en dispenser både af vandtanken og olietanken, som kan fremme mobiliteten af materiale i tanken.

4. Vi er en producent og leverandør med en masse erfaring, så vi kan levere fremragende service og konkurrencedygtig pris for dig

5. Den service, vi tilbyder, inkluderer design, fremstilling, installation, vedligeholdelse og opgradering af teknologi til maskiner og udstyr. Og vi har 150 teknikere og 17 ledende ingeniører til elektroniske maskiner, der har en masse erfaring med oversøiske markeder.

Anvendt scene

Det bruges i vid udstrækning i farmaceutiske, kosmetiske, fødevarer og specielle industrier, så det er en

ideelt udstyr til produktion. Med funktionen af blenderbladet og skraberen vil materialet i hovedtanken være meget højt af emulgeringshovedet i vakuumtilstand.

Pakke med pasta-emulgerende Homo Mixer Machine

Indsæt emulgerende Homo Mixer Machine2.jpgIndsæt emulgerende Homo Mixer Machine3.jpg

Vores firma

Fra starten af etableringen holdt Aerospace-maskiner serviceprincippet for & ldquo; Kredit først, kundeprioritet & rdquo; med arme for at skabe overskud for kunderne og prøvede vores bedste for at være førende på dette område. På grund af harmonisk selskabskultur og høj Core Cohesion-ledelse har vores firma 150 teknikere og 17 elektroniske automatiske maskiner, senioringeniører. Vi har samarbejdet med tusinder af kendte virksomheder både hjemme og i udlandet. Vores maskiner er blevet leveret til Europa, Mellemøsten, Sydasien og Afrika med et stort omdømme fra kunder over hele verden.

Indsæt emulgerende Homo Mixer Machine4.jpg

Vores firma

Fra etableringen af holdt vores firma serviceprincippet om “Kredit først, kundeprioritet” med det formål at skabe overskud for kunderne og gøre det yderste for at være førende på dette område. På grund af vores harmoniske samarbejdskultur og sammenhængende ledelse er vi vokset til en virksomhed med hundrede og halvtreds teknikere samt sytten elektroniske automatiske maskiner, senioringeniører. Vores virksomhed har været i stand til at stå i denne branche i 17 år, fordi vi kan holde god kvalitet og konkurrencedygtig pris. Alle vores produkter har bestået CE- og TUV-certificering og opfyldt GMP-standarden.

Hot Tags: indsæt emulgerende homo mixer maskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like