Farmaceutisk kvalitet kosmetisk creme blanding maskine

Farmaceutisk kvalitet kosmetisk creme blanding maskine

Dette udstyr er et sæt af vakuum afluftning, blanding, homogenisering, opvarmning, elektrisk styring og andre funktioner i én, er udstyr sammensat af vakuum homogenisering emulgerende pot, vakuum system, et løftesystem. Det er også i overensstemmelse med kravene i produktionsprocessen støtte olie og vandkande.

Produktdetaljer

            Farmaceutisk kvalitet kosmetisk creme blanding maskine

 

 

    


blob


50L 150L 250L lotion cosmetic skincare vacuum homogenizing emulsifying mixer


1. Produktdetaljer:

I den høje viskositet af emulsion, især fremstillingsprocessen af fløde, salve, emulsionsprodukter, normalt den mest problematiske er den dispergerede fase partikelstørrelse og blande luften blandet med produkter, kornstørrelse er for stor en overalt emulsion ustabilitet, manglende glans; produkter i luften vil gøre produkterne boble, bakteriel forurening, let oxidation og udseendet er ikke glat. For de to pågældende, vores udviklede serie vakuum homogen forgasning enhed, ved kvalitet omrører klinge blanding, skrabe væggen, har centret rørt deres supplement hinanden, er kombineret i en blanding den bedste måde, for at opnå den perfekte blandede produkter. Farven og vakuumpumpningtilstand, således at produktionen til eksport i blandingsprocessen af ingen luftbobler, som kan producere skinnende, delikat og god duktilitet af produkter af høj kvalitet.

I processen med at producere emulsion med høj viskositet er der to vigtige problemer.

Den ene er de spredte partikler med større diameter.

den anden er den luft, der blandes i materialet under blandingen. Partikler af den store diameter vil føre til labile tilstand af materialerne. Hvis luften går ind i materialet, vil materialet blive blandet med boble, forurenet af bakterien, let oxideret og opnået et groft udseende .

 

Med hensyn til disse to problemer, havde vores fabrik udviklet Vacuum Mixer Homogenizer Series, som består af homogenizer & middle blade omrører & skraber rester omrører til at danne den bedste blanding måde for at producere den perfekte blandet materiale.  Ved at udvinde luft fra materialet kan vakuumpumpen sikre, at materialet er blankt, udsøgt og duktilt.

 
2. Arbejdselementer:

Når materialerne er opvarmet & blandet i vandkande og oliekande, trækkes de ind i vakuumpumpens emulgerende kedel. Ved at vedtage den midterste omrører & Teflon skrabere, kan emulgerende kedel feje resterne på væggen af kedlen. Derefter skæres materialerne af, komprimeres og foldes af knivene. Ved den stærke afskæringskraft og slag- og turbulentstrøm fra højhastighedsforskydningshjulet og det faste skæreetui skæres materialerne af og drejes til partikler på 200 nm- 2 um hurtigt. Fordi emulgerende kedel er under vakuum tilstand, boblerne, der produceres i løbet af blanding vil blive taget væk i tide.image


Funktioner:

Potten dækning er af automatisk stigende type. Materialet trækkes direkte ind i emulgerende kedel fra oliekedel og vandkedel. Udledningen er baseret på drejning af emulgerende kedel. Og varmesystemet er elektrisk opvarmning og dampopvarmning ved varmerøret, så temperaturen styres automatisk. Læg det kølige vand i den intercalerede seng for at køle materialet, hvilket er enkelt og bekvemt (der er et varmt lag uden for den intercalerede seng). Homogenisatoren og omrøringsbladene kan arbejde sammen eller hver for sig. Materialet slankende, emulgering, blanding, dispergering, etc. kan være færdig på kort tid. Nogle dele af maskinen er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet (316L materiale vil blive vedtaget til medicinsk brug; den indvendige overflade vedtager spejl polish, vakuum agiterende enhed er hygiejnisk lavet i henhold til den normale hygiejne standard for GMP og er den mest idé produktionsudstyr).

Model

YHRHJ-50

 

YHRHJ -100

 

YHRHJ -200

 

YHYXG -500

 

Volumen af mixer

 

50L

100L

200L

500L

Indvendigt materiale
(Japan)

 

SUS316L

 

SUS316L

 

SUS316L

 

SUS316L

 

Udvendigt materiale
(Shanghai Baogang)

 

SUS304

 

SUS304

 

SUS304

 

SUS304

 

Padle materiale

 

SUS316L

 

SUS316L

 

SUS316L

 

SUS316L

 

Homogenisatorhastighed(SIEMENS)

 

0-3040 r/min.

 

0-3040 r/min.

 

0-3040 r/min.

 

0-3040 r/min.

 

Homogenisatorkraft

 

3,0 kw

 

4,0 kw

 

5,5 kW

 

7,5 kW

 

Blenderhastighed (frekvensomformer)

 

0-63 r/min.

 

0-63 r/min.

 

0-63 r/min.

 

0-63 r/min.

 

Temperatur af Mixer

 

 

≤100 °C

 
Spænding

 

50-60 Hz

380V±10%-15%


Vacuum Emulsyfing Mixer Cosmetic Industrail production Making equipment


Hot Tags: farmaceutisk kvalitet kosmetisk creme blanding maskine, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like