Vakuum homogenisering emulgering Mixer Machine

Vakuum homogenisering emulgering Mixer Machine

Vakuumhomogeniseringsmaskinen fremstillet af Yuhang Company er lavet af SUS316Land SUS304, som perfekt opfylder GMP-standarden. Løftetypen homogenizer er opdelt i hydraulisk løft homogeniserende emulgator og fast vakuum homogeniserende emulgator. Generelt vil den store volumen blive fastsat. Ifølge placeringen af homogeniserende hoved, er det opdelt i øvre homogenisator og lavere homogenisator. Alle YUHANG-maskiner kan tilpasses.

Produktdetaljer

Vakuum emulgering Homogeizer Mixer

H2406c784cde444a0ae12ce417f6865aa4

465305956_861_副本
Produktbeskrivelse:

1) Potten dækning er automatisk stigende type, materialet blev direated trække ind i emulgerende potten fra olie pot og vand pot baseret på et rør, der er under vakuum, udledningen er baseret på turn emulgerende pot. Og varmesystemet er elektrisk opvarmning eller dampopvarmning, at temperaturen er automatiseringskontrol.

2) Sæt det kølige vand i den interkalerede seng, så afkøling af materialet, enkel betjening og sikkerhed( på ydersiden har et varmt lag).

3) Homogenisatoren og klingens omrøring kan sammen arbejde eller separat arbejde, materialet slankende, emulgering, blanding, dispergering, tec, hvad der vil færdig i løbet af kort tid.

4) Kontakt holdning vedtage høj kvalitet rustfrit stål (medicinsk brug SUS316L materiale gøre med forsyninger, polering af overfladen af spejlet af indvendige overflade, bland hygiejnen af enheden i cavuum, det er i overensstemmelse med den normale hygiejne standard fremstilling af GMP at vedtage, der er mest ideelle produktionsudstyr.)


Ifølge placeringen af homogeniserende hoved, er det opdelt i øvre homogenisator og lavere homogenisator. Den øverste homogenisator er velegnet til små mængder som 50L og 100L. Den øverste homogenisator er gavnligt for rengøring af maskinen og er nem at betjene; den lavere homogenisator er egnet til mere end 100L Ja, under tyngdekraftens virkning vil den lavere homogenisator fuldt ud male materialet.

Firmaoplysninger:

Company Information

Production Line

Production Case

Packing and delivery

FAQ
Hot Tags: Vakuum Homogenisering Emulgerende Mixer Machine, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like