Vacuum Homogenizer Cream Mixer

Vacuum Homogenizer Cream Mixer

vacuum homogenizer cream mixer Beskrivelse: I dag anvendes vakuum homogenisator creme mixeren i vid udstrækning til vaskemiddel, personlig pleje og kosmetisk industri. De fleste store daglige kemiske virksomheder i Kina brugte den importerede vakuumemulgerende blander. Med udviklingen af den daglige kemikalie ...

Produktdetaljer

vakuum homogenisator creme mixer

 

Beskrivelse:

I dag anvendes vakuumhomogeniseringscreme mixeren i vid udstrækning til vaskemiddel, personlig pleje og kosmetisk industri. De fleste store daglige kemiske virksomheder i Kina brugte den importerede vakuumemulgerende blander. Med udviklingen af den daglige kemiske industri, og forbedringen af vakuumemulgerende creme mixer produktionsteknologi. Den vakuumemulgerende mixer maskine fremstillet af kinesiske producenter har allerede opnået verdens avancerede standarder.

Vakuumemulsiverende cremeblanderen ved Gaoyou Aerospace Chemical Machinery fabrik er ikke kun meget udbredt i den daglige daglige kemiske fabrik, men også over hele verden. Hvert år eksporterede vi meget maskine til mange lande og områder rundt om i verden.

Vakuumhomogeniserende emulgatorblander betyder, at når materialerne er under vakuumtilstanden, gør den brug af high shear emulgatoren til at distribuere en eller flere til en anden kontinuerlig fase hurtigt og jævnt. Materialerne vil blive behandlet i det smalle rum mellem stator og rotor ved kraftig bevægelsesenergi produceret af maskinens effekt. Ved drift af hydraulisk sheraing, centrifugal ekstrudering, påvirkning, brud og turbulens i over 199 tusinde gange pr. Minut, vil materialerne blive disperesed og emulgeret øjeblikkeligt og jævnt. Efter gentagen cirkulation ved høj frekvens vil de fine færdige produkter af stabil og høj kvalitet uden bobler opnås.

vacuum homogenizer cream mixer1.jpg

1_副本.jpg


Egenskaber og fordele:

1) Vakuumhomogeniserende emulgatorblander består af hovedemulsiveringsblander, vandkande, oliekande, vakuumpumpe osv

2) Vedtagelse af avancerede verdensberømte mærke komponenter i pneumatiske dele, elektriske dele og betjeningsdele.

3) SUS304 & 316L materiale af høj kvalitet, intern og ekstern spejl polish.

4) High effection homogenizer, 2μm glat finish

5) Ansøg om kosmetik, farmaceutiske, fødevarer mv industrier.


Konfiguration:

Model

YHX-100

YHX-150

YHX-300

YHX-500

Volumen af emulgeringspotte

100 l

150 l

300L

500 l

Vakuumtryk af emulgeringspotte

-0,09 Mpa

-0,09 Mpa

-0,09 Mpa

-0,09 Mpa

Temperaturen af emulgeringspotte

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

≤ 120 ℃

Tryk på jakke

normale tryk

Speed of Scraping Plate Blender

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

Homogeniseringshastighed

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

Spænding

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

 

Ansøgning:

Fødevareindustri: Smør, marmelade, mejeriprodukter, vegetabilske proteiner, animalske proteiner og forskellige fødevarer og drikkevarer.

Kemisk industri: Maling, pigment, farvestoffer, maling, klæbemidler, vaskemidler, syntetisk læder mv.

Daglig kemisk industri: Tandpasta, skoskum, senior kosmetik mv.

Medicinsk industri: Sirup, ernæring, medicin, biologiske produkter, torskeleverolie og forskellige salver.

vacuum homogenizer cream mixer2.jpg


Emballage og levering:

Hele maskinen vi pakket i standard Ply wood sag, og har Multilayer beskyttelse for at undgå vand og kollision. Leveringstiden er normalt 30 arbejdsdage, baseret på maskinens volumen og mængde.

vacuum homogenizer cream mixer3.jpg

vacuum homogenizer cream mixer4.jpg


FAQ:

Q1: Hvad er garantien, hvis vi køber hos dig?

A2: Alt udstyr, der er bestilt fra os, giver et års garanti fra leveringsdatoen. Hvis der er nogen iført dele, der er brudt inden for garantien og ikke er forårsaget af ukorrekt drift, så vil vi tilbyde de nye dele gratis.

Q2: Hvilke betalingsbetingelser kan vi acceptere?

A2: 1. Vi kan normalt arbejde på T / T sigt eller L / C.

2. På T / T sigt, er 30% forskudsbetaling på forhånd påkrævet. Og 70% saldo skal afregnes før forsendelse.

3. På L / C sigt kan en 100% uigenkaldelig L / C uden bløde klausuler accepteres. Se venligst rådgivningsformularen til den enkelte salgschef, som du arbejder med.

Q3: Hvad kan du gøre for os, hvis maskinen bryder ned, mens vi bruger den?

A3: Vi har allerede tilstrækkelig erfaring på denne industri, vores teknologi er meget moden. Normalt skal reservedele ændres med noget arbejdsproces problem eller overbrug. Når du bestiller fra os, vil vi tilbyde den detaljerede manuelle drift og de videoer, der viser dig, hvordan man undgår noget arbejdsproces problem eller overbrug og hvordan man skift reservedele, er meget nem at betjene.

Og inden maskinen udsender, skal hver maskine videregive alle test- og kontrolprocesser og teknisk optagelse. Vi foretrækker, at vores kunder kommer til at teste vores maskiner sammen, vi vil arrangere vores ingeniør til at træne dig, vi vil vise, hvordan man undgår og løser et eventuelt lille problem, der opstår ved forkert drift. Hvis disse problemer opstår, mens du bruger det, kan du selv løse, hvilket ikke forsinker din produktionstid.

Når nogle techs ikke kunne løse af dig selv, ville oversea ingeniør sende til dit land for at hjælpe dig på arbejde med din tilladelse.


Udstilling:

vacuum homogenizer cream mixer5.jpg

vacuum homogenizer cream mixer6.jpg

vacuum homogenizer cream mixer7.jpg

 


Hot Tags: vakuum homogenisator creme mixer, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like