Vacuum Mixer Homogenizer

Vacuum mixer homogenizer maskine består af den vakuumemulgerende hovedtank, vandtank, olietank, dobbeltretningssystem med teflonskraber, vakuumsystem, elektrisk eller dampopvarmningstemperaturstyringssystem og det elektriske styresystem.

Produktdetaljer


Beskrivelse:

Vacuum mixer homogenizer maskine består af den vakuumemulgerende hovedtank, vandtank, olietank, dobbeltretningssystem med teflonskraber, vakuumsystem, elektrisk eller dampopvarmningstemperaturstyringssystem og det elektriske styresystem. Det er det professionelle udstyr til fremstilling af creme, salve eller lotion af høj kvalitet.

Hovedtanken med vakuum Mixer Homogenizer fungerer i helt forseglet tilstand. For at undgå støv og bakterie forurenede materialet. Det opløste materiale suges fra vandbeholderen og olietanken direkte til hovedpotten. Hovedtanken kan være opvarmning og afkøling. Spredning og emulgering af materialet i tanken i høj hastighed gennem homogenisatoren og blenderen bliver materialet udsøgt og perfekt. Den vakuumblanderhomogenisator, der er fremstillet af vores fabrik, anvender rustfrit stål af høj kvalitet, alle de dele, der kommer i kontakt med materiale, er SUS316L, opfylder fuldstændigt GMP-standarden.

vakuumblander homogenizer1.jpgvakuumblander homogenizer2.jpg


Funktioner & fordel:

1. Kompleks skrabning og blanding af vakuumblander-homogenisatormaskine er velegnet til enhver form for kompliceret opskrift og opnår en optimal effekt.

2. PTFE-skrapebræt passer til kroppen af blandingsrillen og skraber viskositetsmaterialet ud på kedelvæggen.

3. Homogenizer installeres på kedelbunden for at øge motoreffekten mere grundigt og stærkt. Under lidt produktion kan det udøve homogeniserende virkning fuldt ud.

4. Isotaktisk kurverotor mellem styrke og balance matches med stator med tilsvarende struktur for at realisere flydende højkapacitetsskæring, gnidning, centrifugal for at sikre en udsøgt og glat creme. Kedelhus og røroverfladespejlpolering til 300EMSH (hygiejnekvalitet) i henhold til Daily Chemical og GMP-standarden.

5. Kunden kan vælge frekvensomformningstiming-homogenisator, og den højeste rotationshastighed er 3500 r / min.

 

Konfiguration:

Model

YHX-100

YHX-150

YHX-300

YHX-500

Mængde af emulgerende pot

100 l

150 l

300L

500 l

Vakuumtryk fra emulgerende gryde

-0,09 Mpa

-0,09 Mpa

-0,09 Mpa

-0,09 Mpa

Temperatur for emulgerende gryde

& le; 120 ℃

& le; 120 ℃

& le; 120 ℃

& le; 120 ℃

Tryk på jakke

normale tryk

Hastighed af skraber pladeblander

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

Homogenisators hastighed

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

Spænding

50Hz

380V & plusmn; 10% -15%

50Hz

380V & plusmn; 10% -15%

50Hz

380V & plusmn; 10% -15%

50Hz

380V & plusmn; 10% -15%

* Alle vores maskiner kan tilpasses efter kundens krav.

Ansøgning:

1. Daglig kemisk og kosmetisk industri:

babycreme, barbercreme, fløde shampoo, tandpasta, kold creme, solcreme creme, ansigtsrens, fugtcreme, vaskemiddel, shampoo osv.

2. Apotekindustri:

Emulsion, emulgator, salve, sirup osv

3. Fødevareindustri:

sauce, ost, oral sirup, næringsopløsning, spædbarnsmad, chokolade, saccharine osv

3. Kemisk industri:

latex, forsæbning, maling, harpiks, klæbemidler, smøremiddel osv

vakuumblander homogenizer3.jpg

 

Emballage og levering:

Al den maskine, vi pakker i standard Ply-trækasse, og har flerlagsbeskyttelse for at undgå vand og kollision. Normalt er leveringstiden 30 arbejdsdage, den er baseret på maskinens volumen og mængde.

Vacuum Mixer Homogenizer

Vores fordele:

1. vi er producenten, den pris, vi tilbyder til vores kunde, er den mest gunstige pris.

2. Materialet og tilbehøret, som vi alle vælger fra den verdensomspændende, og pålidelige leverandør, for at sikre, at vores maskine kan arbejde stabil og lang levetid og fuldstændigt opfylde GMP-standarden.

3. Vi har det modne og professionelle produktionsteam, så hvert trin i vores produktionsproces er under streng kontrol.

4. Vi leverer perfekt løsning og service til vores kunder. Vi hjælper vores kunde med at etablere en ny fabrik og arrangere ingeniører til service på stedet til maskineinstallation, operatøruddannelse, maskinfejlfinding og osv.

5. Hvis den lille maskine, betjeningsmenuen og videoen sendes til vores kunde, når betalingen er afsluttet, og foretager maskinkontrollen før levering.

6. 12 måneders garanti efter kundens inspektion; Giv sliddele i 6 til 12 måneder og relativ specifikation og QC-rapport.

Vacuum Mixer Homogenizer

Certificering

I de senere år opnåede vi 17 nationale patenter, bestod EU's CE-certificering og ISO9001-kvalitetsstyringssystemcertificering, alt udstyr er i overensstemmelse med GM-standarder.

Som leverandør af totalløsninger leverede vi produktionsudstyr, Automatisk & procescontroller MES-produktionsudførelsesstyring, MPRs materialesporbarhedsstyring, råvarestyring og automatisk dataindsamling, produktionsdataanalyse og online rapportering (styring) og osv.


Vacuum Mixer Homogenizer   Vacuum Mixer Homogenizer


Hot Tags: vakuummikser homogenisator, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like