Vacuum Mixer Machine

Vacuum Mixer Machine

Vacuum Mixer Machine Beskrivelse af Vacuum Mixer Machine Denne fremstilling af maskine, der fuldt ud opfylder kravene i GMP, er i øjeblikket den mest avancerede og den mest ideiske pasta, creme produktionsudstyr. Dens hovedkarakteristika: vedtager den øvre koaksiale tre tunge mixer, hydrauliske l ...

Produktdetaljer

Vacuum Mixer Machine

Beskrivelse af Vacuum Mixer Machine

Denne fremstilling af maskine, der fuldt ud opfylder kravene i GMP, er i øjeblikket den mest avancerede og den mest ideiske pasta, flødeproduktionsudstyr. Dens hovedkarakteristik: vedtager den øvre koaksiale tre kraftige mixer, hydraulisk lite åben, hurtig homogen omrøringshastighed: 3500r / min, og brug emulgerende blander med høj shear homogenisator vortex type. Dens kontroldel vedtager importeret materiale for at sikre stabiliteten, som f.eks. Knappen fra Japan Fuji-selskabet, inverter fra Japan Panasonic (eller i Taiwan), en elektrisk del fra Siemens-produkter. Duplex hydraulisk løftesystem vedtager den unikke forseglingsanordning i en fri løft, der kører mere stabilt og har en høj levetid på op til 10 til 40 år.

Vacuum Mixer Machine1_副本.jpg


Parameter af Vacuum Mixer Machine

Model

YHS-300

Volumen af emulgeringspotte

300 l

Volumen vandkande

240L

Volumen af oliepotte

150L

Blender Materiale

SUS316L

Wall Scraping Power

5,5 kW

Homogenizer Power

7.5-11KW

Vandtank Strøm

1.5KW

Olietank Strøm

1.5KW

Vakuumpumpeffekt

3kW

Temperaturen af emulgeringspotte

≤ 120 ℃

Tryk på jakke

normale tryk

Speed of Scraping Plate Blender

0-86 r / min

Homogeniseringshastighed

0-3500 r / min

Feature & Advantage of Vacuum Mixer Machine

1. Denne maskine er en ny type, der er konstrueret til dobbelt hydraulisk løft, som kan sikre stabiliteten af hovedtanken, når maskinen arbejder, og afløbsdesign for vippeløsning for at garantere fuldstændig udladning af materiale.

2. Vakuumblandemaskinen opfylder helt hygiejnebehovet, således at dele af hovedtanken og omrøringsblenderen, der fastgøres med materialet, vedtager det importerede SUS316 L rustfrit stål.

3. Der er nogle konfigurationer kan vælges af dig efterspørgsel som kontrol system eller opvarmning måde. Desuden tilbyder vi også design og fremstilling, så vi kan tilpasse maskinen efter dine krav.

Anvendt Scene i Vacuum Mixer Machine

Materialet vil være højt ren og emulgeres af den homogene omrører til noget glat og glansfløde materiale. Så det er ideelt udstyr til kosmetiske, farmaceutiske og daglige brug creme produkter som kosmetiske creme produkter: ansigtsrensere, tone-up creme og solcreme creme osv.

Vacuum Mixer Machine3.jpgVacuum Mixer Machine2.jpg

Pakke med Vacuum Mixer Machine

Indvendig pakning

PE film indpakning samlet

Armaturerne er pakket i separat PE-taske.

Reservedele leveres i en taske.

Hjørner er godt indpakket og beskyttet med syntetisk fiberpapir for at undgå mulig ridser.

Yderpakning

Krydsfiner Case

Stærk og solid

Pallet nedenunder for lettere lastning og losning af containere

image005.jpgMayonnaise Emulsifying Homogenizer Machine6 (002) .jpgimage009.jpg


Eftersalgsservice

1. Garantistid: et år fra den dato, hvor produktet er kvalificeret test.

Eventuelle skader undtagen forkert drift i garantiperioden repareres frit. Men rejse- og hoteludgifterne skal regnes med køber.

2. Vedligeholdelsestjenester: Der opstod en fejl, når du forespørger os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt undtagen de særlige grunde.

3. Livslangtjenester: Vi leverer livslang service til alle de produkter, vi solgte, og leverer reservedele med rabatpris.

4. Certifikattjenester: Vi kan levere relaterede certifikater til kunder frit efter kundens anmodning.

5. Inspektionstjenester: Du kan bede tredjeparts inspektionsfirma eller din ingeniør om at kontrollere maskinen før forsendelse.


Ofte stillede spørgsmål

1.Q: Er du en producent eller et handelsselskab?

A: Vi er producenten med over 17 års erfaring. Og vi har næsten 150 teknikere og 17 elektriske automatiske maskiner senior ingeniører.

2.Q: Hvad er dine fordele?

A: Vi er fabrikken med avanceret teknologi. Alle produkter produceret af vores medarbejdere, så vi kan sikre, at 100% af vores produkter er af høj kvalitet, som alle opfylder GMP standard og vores pris er mere konkurrencedygtig end handelsselskab.

3.Q: Hvordan bestiller man?

A: Du kan sende mig en forespørgsel, så vi kan bekræfte detaljerne via e-mail eller telefon.

4.Q: Hvor meget er fragtfrakten?

A: Fragt afhænger af vægt og størrelse, også destinationsporten.


Hot Tags: vacuum mixer maskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like