Kemisk kosmetisk mad flydende opbevaring tank

Kemisk kosmetisk mad flydende opbevaring tank

Brug importerede eller indenlandske avancerede rustfrit stål, poleret eller mat rustfrit stål tanke, god opbevaring af råvarer.

Produktdetaljer

Kemisk kosmetisk mad flydende opbevaring tank

  Sealed storage tanks

Oversigt over

Tanke i rustfrit stål har fordelene ved energibesparelser, støjreduktion, korrosionsbestandighed, stærk produktionskapacitet og praktisk rengøring. De er meget udbredt i mejeriindustrien, fødevarer, farmaceutiske, kemiske, drikkevarer og andre industrielle sektorer, som er nødvendige for opvarmning, varmebevarelse, sterilisation behandling eller opbevaring af vand Udstyret er specielt velegnet til pasteurisering og varmebevarelse af vand.


Beskrivelse

1. Før du bruger beholderen i rustfrit stål, skal væskebeholderen rengøres med let varmt vand og derefter dampsteriliseres. Materialet kommer ind i tanken fra fødeporten på toppen af tanken, og materialet må ikke fyldes for meget.

2. Rengøring: Efter behandling, når materialet i tanken er opbrugt, skylles med varmt vand så hurtigt som muligt for at børste de klæbrige materialer af, og derefter bruge 400C~ 500C alkalisk vand til at rengøre beholderens indre væg og skylles med rent vand indtil næste brug.

3. Vedligeholdelse: Vær altid opmærksom på arbejdsforholdene for hele sættet af udstyr og reducer. Hvis reduktionsolien er utilstrækkelig, skal den straks tilsættes, og olien skal skiftes en gang hvert halve år (40# olie). Når udstyret ikke er i brug, skal du ofte skrubbe cylinderhuset for at holde ydersiden ren og den indre tank lys for at opnå formålet med holdbarhed.


Tilstand

YHLG-50

YHLG-100

YHLG-200

YHLG-500

YHLG-1000

YHLG-5000

YHLG-10000

Volumen

kr.

kr.

kr.

kr.

kr.

kr.

kr.

Materiale

304/316L rustfrit stålOm os:

Vi holder os til den "folk-orienterede" ledelsesfilosofi og fokuserer på brugen af moderne ledelse. Med "perfekt kvalitet, dedikeret service" som den ledende ideologi, og "udnyttelse, innovation, pragmatisk og effektiv" som udvikling princip, giver vi brugerne produkter af høj kvalitet og gode tjenester. Hjerteligt velkommen folk af indsigt, brugere og design enheder i ind-og udland til at komme til vores virksomhed for at forhandle forretning, søge fælles udvikling og skabe en bedre fremtid!

YHT Stainless steel food-grade drinking water beverage storage tank

Produktionsproces:

YHT Stainless steel food-grade drinking water beverage storage tankYHT Stainless steel food-grade drinking water beverage storage tankYHT Stainless steel food-grade drinking water beverage storage tank


Hot Tags: kemisk kosmetisk mad flydende lagertank, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like