Rustfri opbevaringstank

Rustfri opbevaringstank

Opbevaringstank i rustfrit stål i rumfart har to forskellige typer, fast type og bevægelig type. Og denne tank er en fast type, der er vidt anvendt til forskellige brancher, såsom råvarer til daglig brug, vand, kosmetisk fløde, frugtsaft, drikkevarer og planteolie osv. Det vigtigste træk ved en fast type tank er, at det kan fyldes med en stor kapacitet på materiale med en stabil balance og hold materialet sanitært for at forhindre spredning af bakterier.

Produktdetaljer

sealed storage tank_副本

 

Udstyrskonfiguration

Mode

YHT-100

YHT-200

YHT-500

YHT-1000

YHT-5000

YHT-10000

Bind

100L

200L

500L

1000L

5000L

10000

Materiale

304 / 316L rustfrit stål

Funktion & fordel

1. Lagertanken i rustfrit stål har fast type og bevægelig type. De vigtigste egenskaber ved fast type er, der kan udfyldes med en stor kapacitet af materiale med en stabil balance, og den bevægelige type er velegnet til påfyldning med mindre end 500 liter materiale, men det er meget praktisk for kunderne at fremstille forskellige produkter.

2. Det kan også designes som åbningstank, som er let at rengøre.

3. Med et tætningsdæksel kan opbevaringsbeholderen i rustfrit stål garantere kvaliteten af det lagrede materiale uden støv.

Applier Scene

Vores firma var mere opmærksom på at fremstille maskiner af fremragende kvalitet og opfylder alle GMP-standarden. Vi fik også TUV og EF-certifikat. Så denne opbevaringstank passer alle til væske, semi-væske og salve af kosmetik, råvarer til daglig brug, medicin og mad.

Emballage

Stainless Steel Storage Tank2.jpgStainless Steel Storage Tank3.jpg

Certificering

Denne lagringstank i rustfrit stål vedtager det importerede SUS 304 eller SUS 316 rustfrit stål, og med forseglingsdækslet kan det gøre materialet til at opfylde kravet om at være sanitært og aseptisk. Og vi overholder dette servicekoncept & ldquo; Kvalitet er roden såvel som serviceprincippet & rdquo;, så ikke kun denne lagertank i rustfrit stål opfylder GMP-standarden, men også alle maskiner opfylder denne standard. CE- og TUV-certificering er også en garanti for vores maskiner.

Stainless Steel Storage Tank4.jpg

Ofte stillede spørgsmål

1. Sp .: Er du en fabriksvirksomhed?

A: Ja. Vi er en succesrig producent af kosmetiske maskiner med 17 års erfaring.

2. Sp .: Hvor er din fabrik?

A: Fabrik beliggende i Jiangsu-provinsen og firma og showroom beliggende i Guangzhou.

3. Sp .: Har du ingeniører, der kan betjene i oversøiske lande?

A: Ja, vi har en masse erfaring med at installere maskinen i oversøiske lande

Hot Tags: rustfri stål opbevaringstank, leverandører, fabrikanter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like