Automatisk påfyldnings- og tætningsmaskine af aluminiumsrør

Automatisk påfyldnings- og tætningsmaskine af aluminiumsrør

Automatisk påfyldnings- og tætningsmaskine af aluminiumsrør anvendes til påfyldning og forsegling af aluminiumsrøret. Med 4 sømme er den forseglede ende fast og attraktiv.

Produktdetaljer

Pris for automatisk påfyldning og tætning af aluminiumsrør


Beskrivelse

Automatisk aluminiumsrørs fyld- og tætningsmaskine bruges hovedsageligt til at fylde materialet i metalrør med en fast mængde og derefter forsegle røret. Det er vidt brugt til pakning af kemikalier, kosmetik, fødevarer og farmaceutiske produkter, såsom salve, AB-lim, superlim, epoxylim, hudcremer, hårfarve, shoeshine, tandpasta og andre flydende og klæbrige materialer. Arbejdsprocessen med den automatiske aluminiumsrørs påfyldnings- og tætningsmaskine inkluderer: Automatisk tilførsel af aluminiumsrøret i rørholdende bund. Ved hjælp af automatisk mekanisk transmission kan automatisk detektion bekræfte rørprocessen og påfyldningsprocessen og derefter folde røret, det sidste trin er rørudløbet.

Automatisk påfyldnings- og tætningsmaskine af aluminiumsrør1_ 副本 .jpg


Parameter

Strømforsyning

380 (220) V / 50Hz

Produktivitet

20-50pcs / min

Påfyldningsvolumen

10-200ml

Volumen præcision

10-50ml≤ ± 5% 50-100ml≤ ± 3% 100-200ml≤ ± 2%

Rørdiameter

∮16-50mm

Dimension

1100 * 850 * 1650mm

Vægt

500 kg


Funktioner & fordel

Automatisk påfyldnings- og tætningsmaskine af aluminiumsrør var kendetegnet ved mekanismestruktur, stabil drift, høj hastighed, høj effektivitet, lav støj, enkel struktur, praktisk betjening og vedligeholdelse og mindre fejl.

Det indsættes automatisk røret og positionen, PLC-kontrol, nøjagtig position og høj effektivitet;

1. En speciel ventil gør denne maskine velegnet til påfyldning af fløde og flydende materiale. Det er en ideel og økonomisk fyldemaskine inden for apotek, daglig kemisk, fin kemisk og andre felter.

2. Rørholderne kan justeres i henhold til rørdimensionen, og de vigtige dele af maskinen, der er fastgjort med påfyldningsmaterialet, er lavet af SUS 316L rustfrit stål.


Anvendt scene

Automatisk påfyldnings- og tætningsmaskine af aluminiumsrør kan bruges til påfyldning af fløde og flydende produkter, og den er karakteriseret med fast påfyldning og høj doseringsnøjagtighed. De tre funktioner fyldning, forsegling og udskrivning kan udføres automatisk. Det bruges i vid udstrækning i pakker med produkter inden for apotek, daglig kemisk industri, fødevareindustri og kemisk industri, såsom blandet dex, salve, hårfarve, tandpasta, skokrem, klæbemidler, AB-lim, klæbemiddel, epoxylim, Neopren osv.

Automatisk påfyldnings- og tætningsmaskine af aluminiumsrør3.jpg


Pakke

PE-folieindpakning generelt

Fittings pakkes i separat PE-taske.

Reservedele leveres i en taske.

Hjørner er godt indpakket og beskyttet med syntetisk fiberpapir for at undgå mulig ridse.

Krydsfiner-sag

Stærk og solid

Palle nedenunder for lettere læsning og losning af containere

Automatic Aluminum Tube Filling and Sealing Machine


Vores værksted

Vi er en professionel producent af komplet udstyr til kosmetik, apotek, mad og kemikalier med base i Jiangsu i Kina. Vi er en højteknologisk virksomhed, der beskæftiger sig med design, fremstilling, salg, service og markedsføringskampagner af pakke- og blandemaskiner globalt. Vi har komplet behandlingsudstyr, erfaren teknisk ingeniør og fremragende produktudvikling.

Vi tilbyder et stort udvalg af pakke- og blandemaskiner, der inkluderer vakuumemulgerende blandemaskine med homogenisator, rørpåfyldnings- og tætningsmaskine og påfyldnings- og afdækningsmaskine osv. De er vidt brugt i daglige kemikalier, apotek, medicin, klæbemidler og fødevareindustrier.

Alle maskiner er designet til at imødekomme kundens specifikke krav (GMP-standard) og kan arbejde smart og problemfrit på kundens websted. Vi har kreativt designteam til tider at komme med den nyeste teknologi. Vores produkter fik TUV og CE-certificering.

Automatic Aluminum Tube Filling and Sealing Machine

Vores fordel:

1. vi er producenten, den pris, vi tilbyder til vores kunde, er den mest gunstige pris.

2. Materialet og tilbehøret, som vi alle vælger fra den verdensomspændende, og pålidelige leverandør, for at sikre, at vores maskine kan arbejde stabil og lang levetid og fuldstændigt opfylde GMP-standarden.

3. Vi har det modne og professionelle produktionsteam, så hvert trin i vores produktionsproces er under streng kontrol.

4. Vi leverer perfekte løsninger og service til vores kunder. Vi hjælper vores kunde med at etablere en ny fabrik og arrangere ingeniører til service på stedet til maskineinstallation, operatøruddannelse, maskinfejlfinding og osv.

5. Hvis den lille maskine, betjeningsmenuen og videoen sendes til vores kunde, når betalingen er afsluttet, og foretager maskinkontrollen før levering.

6. 12 måneders garanti efter kundens inspektion; Giv sliddele i 6 til 12 måneder og relativ specificat og QC-rapport.


Automatic Aluminum Tube Filling and Sealing Machine

Automatic Aluminum Tube Filling and Sealing Machine


Hot Tags: automatisk aluminiumsrør påfyldnings- og tætningsmaskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like