Automatisk indvendig opvarmningstubefyldnings- og tætningsmaskine

Automatisk indvendig opvarmningstubefyldnings- og tætningsmaskine

Automatisk indvendig opvarmningstubefyldning og forseglingsmaskine Beskrivelse af maskine Den automatiske indvendige opvarmningsrørfyldnings- og forseglingsmaskine kan automatisk matche røret, orientere øjenmærker og bruges til at fylde creme (pasta) -lignende og flydende materialer i plastrør eller plastik- aluminium...

Produktdetaljer

Automatisk indvendig opvarmningstubefyldnings- og tætningsmaskine

Beskrivelse af maskine

Den automatiske indvendige opvarmningsrørfyldnings- og forseglingsmaskine kan automatisk føje rør, orientere øjenmærker og bruges til at fylde creme (pasta) -lignende og flydende materialer i plastrør eller plast-aluminium lamineret rør og derefter forsegle dem, trykke dato eller producerende tal på enden af røret og skære overflødigt materiale i slutningen. Denne maskine er meget udbredt i kosmetiske, medicin og fødevareindustrier. En høj effektiv varmeapparat og stabil flowmåler importeret fra Tyskland anvendes. de giver et pålideligt termo-luftvarmesystem, som gør tætningsfirmaet i høj effektivitet. Påfyldningshovedet og formen i forskellige specifikationer er forberedt til forskellige påfyldningsflasker.

image001.jpg


Parameter

Strømforsyning

380 (220) V / 50Hz

Lufttilførsel

0.6-0.8Mpa

Luftforbrug

<0.6m3>

Fyldningsvolumen

10-50ml

50-100ml

100-200ml

Volume Precision

≤ ± 5%

≤ ± 3%

≤ ± 2%

Produktivitet

25-30pcs / min

Rørdiameter

∮16-50mm

Dimension (L * W * H)

1600 * 1090 * 1500mm

Vægt

300 kg


Egenskaber af maskine

1. Et pålideligt termo-luftvarmesystem kompositter af høj effektiv varmeapparat og stabil flowmåler importeret fra Tyskland anvendes.

2. Tit vedtager PLC kontrol, automatisk rørføring og positionering. Det forsegler røret fast i en høj effektivitet.

3. Fyldhovederne i forskellige specifikationer er fremstillet til materialer af forskellig tykkelse.


Fordel ved maskinen

1. Maskinens materiale, der er fastgjort med fyldmateriale, vedtager det importerede SUS 316 L rustfrit stål.

2.Der er et glasstøvdæksel, der ikke kun kan undgå støv, men det kan også forhindre fare, da når du åbner det, vil sensoren på indersiden af dækket alarm og arbejdet stopper.

3.Vores maskiner er leveret til Europa, Mellemøsten, Sydasien og Afrika med et højt omdømme fra kunden over hele verden. Så vi beriger også erfaring i udenrigshandelen.


Anvendt maskinens scene

Den automatiske indvendige opvarmningsrørfyldnings- og tætningsmaskine kan automatisk orientere øjenmærker, påfyldning, forsegling, udskrivningsdato og skæring af enden. Denne maskine er meget udbredt i daglig kosmetik, medicin og fødevareindustrier.

image003.jpg

Maskinpakke

Indvendig pakning

PE film indpakning samlet

Armaturerne er pakket i separat PE-taske.

Reservedele leveres i en taske.

Hjørner er godt indpakket og beskyttet med syntetisk fiberpapir for at undgå mulig ridser.

Yderpakning

Krydsfiner Case

Stærk og solid

Pallet nedenunder for lettere lastning og losning af containere


Vores firma

Aerospace Enterprise blev udviklet fra en kosmetisk udstyrsindustri, som er specialiseret i design, udvikling og fremstilling af kosmetisk udstyr med omkring 17 års historie. På baggrund af den rige erfaring inden for industrien øger luftfartssektoren teknologi og produktionskapacitet stærkt med indført europæisk teknologi. Hidtil har vi udviklet forskellige gode maskiner, der sælger godt både inden for hjemmemarkedet og internationalt. Vi har fået en stor taknemmelse fra vores kunder.

image004.jpg

Ofte stillede spørgsmål

1. Q: Er du fabriks- eller handelsselskab?

A: Vi er den professionelle producent af kosmetiske maskiner såsom vacuum emulgerende mixer maskine, påfyldnings- og forseglings maskine og påfyldning og capping maskine og så videre i Kina i 17 år.

2. Q: Hvor er din placering?

A: Firma og Showroom beliggende i Guangzhou Kina, Factory beliggende i Jiangsu-provinsen.

3. Spørgsmål: Er dine ingeniører i stand til at tjene i oversea?

A: Ja, vi har stor erfaring med at installere maskinen i oversea

4. Q: Hvad kan du gøre for os, hvis maskinen bryder ned, mens vi bruger den?

A: Før maskinen udsender, skal alle maskiner passere alle test- og kontrolprocesser og teknisk optagelse. Og vi ville vise, hvordan man undgår og løsning på et eventuelt lille problem, der opstår ved forkert drift. Hvis disse problemer opstår, mens du bruger det, kan du selv løse, hvilket ikke forsinker din produktionstid.

Når nogle techs ikke kunne løse af dig selv, ville oversea ingeniør sende til dit land for at hjælpe dig på arbejde med din tilladelse.


Hot Tags: automatisk indvendig varme rør fyldning og forsegling maskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like