Automatisk udvendig opvarmningstubefyldnings- og tætningsmaskine

Automatisk udvendig opvarmningstubefyldnings- og tætningsmaskine

Automatisk udvendig opvarmningstubefyldnings- og tætningsmaskine Produkt Indledning Automatisk udvendig opvarmningstubefyldnings- og forseglingsmaskine er velegnet til påfyldning, forsegling og datoudskrivning af produkter, der vedtager rørpakning af daglig kemi, apotek, mad, kemi osv. Den er velegnet til alle. ..

Produktdetaljer

Automatisk udvendig opvarmningstubefyldnings- og tætningsmaskine

Produktindledning

Automatisk udvendig opvarmningstubefyldnings- og tætningsmaskine er velegnet til påfyldning, forsegling og datoudskrivning af produkter, der vedtager rørpakning af daglig kemi, apotek, mad, kemi osv. Den er velegnet til alle former for foldning. Pakning til metalrør. Pakning af aluminiumrør eller plastrør ved at udskifte formen og dele. Det er et ideelt udstyr til ALU-rør, plastrør og fyldning og tætning af flere rør i kosmetiske, apotek, levnedsmidler, klæbestoffer osv. Industrier, og det overholder GMP-standarden.

image001.jpg


Parameter

Strømforsyning

380 (220) V / 50Hz

Produktivitet

20-50pcs / min

Fyldningsvolumen

10-200ml

Volume Precision

10-50ml ± ± 5% 50-100ml ± ± 3% 100-200ml ± ± 2%

Rørdiameter

∮16-50mm

Dimension

1100 * 850 * 1650mm

Vægt

500 kg


Feature & Advantage

1. Maskinen blev kendetegnet ved mekanisk struktur, der har en stabil kørsel, høj hastighed, høj effektivitet, lav støj, enkel struktur, bekvem betjening og vedligeholdelse og mindre fejl.

Det indsætter røret automatisk på alle rigtige positioner, PLC-styring, præcis position og høj effektivitet;

2. Denne maskine har to forskellige slags for at passe til forskellige teknologiske krav. Kunden kan vælge selvautomatisk eller halvautomatisk aluminiumrørfyldnings- og tætningsmaskine.

3. PLC-styring, nem betjening og mere humanisering Ved trinløs hastighedsjustering, parameterindstilling, udgangstælling, trykindeks og fejlvisning.

4. Mekanisk, elektrisk, pneumatisk integrerende styring, når ingen rør, ingen arkiveringsfunktion: advarsel hvis rørfejl er placeret eller forkert tryk, det stopper automatisk, mens du åbner beskyttelsesdøren.


Anvendt scene

Denne maskine kan bruges til at fylde flødeprodukter, og den er karakteriseret ved fast påfyldning og høj præcision af dosering. Det er meget udbredt i pakke af apoteksprodukter, daglige kemikalier, fødevarer og kemiske industrier, såsom sammensatte dex, salve, hårfarvning, tandpasta, skospray, klæbemidler, AB lim, klæbemiddel, epoxy lim, neopren osv.

Automatisk udførelse af rørforsyning, fastspænding ved støbeformen, forlænger rørets munding, materialefyldning, forsegling, batchnummer, dato og stålfigurudskrivning, skåret ud den overdrevne del, slutproduktudgang.

image003.jpgimage005.jpg


Vores firma

Guangzhou Aerospace Automation & Technology Machinery Co, Ltd har specialiseret sig i komplette maskiner og produktionslinje til kosmetiske, daglig brug varer, medicin og fødevarer industrielle i 17 år. Vores virksomhed er en af fem-stjernede medlem af Kina Chemical Industrial Mechanism Power Technology Association. Den service, vi tilbød omfatter design, fremstilling, installation, vedligeholdelse og teknologiopgradering af maskiner og udstyr. Nu har vi 150 teknikere og 17 elektroniske automatiske maskiner senior ingeniører. Vi er stadig interesseret i at udvide vores sortiment i verden og i øjeblikket er vores maskiner leveret til mange steder som Europa, Mellemøsten, Sydasien og Afrika osv. Så vores ingeniører har stor erfaring med at installere maskinen i oversea. Vi håber, at vi får en mulighed for at yde en høj service til dig en dag.

image007.jpg


Ofte stillede spørgsmål

1.Q: Er du en fabrik eller et handelsselskab

A: Vi er en producent, og vi har opbygget vores firma siden 2000.

2.Q: Hvor er din fabrik? Hvordan kan jeg besøge din fabrik?

A: Firma og Showroom beliggende i Guangzhou Kina, Factory beliggende i Jiangsu-provinsen. Vi er varmt velkommen til at besøge vores fabrik, hvis du har en rejseplan.

3.Q: Kan du sende mig videoen om at vise maskinens værker?

A: Vi har bestemt lavet video af hver maskine

4.Q: Hvordan kan jeg vide, at din maskine er designet til mit produkt

A: Du kan sende os prøver af dit produkt, og vi tester det på maskine

5.Q: Har du et CE-certifikat?

A: For hver model af maskine har den ikke kun et CE-certifikat, men har også TUV-certifikatet og alle opfylder GMP-standarden.


Hot Tags: automatisk ydre opvarmning rør fyldning og forsegling maskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like