Automatisk plastikslangeforseglingsmaskine

Automatisk plastikslangeforseglingsmaskine

Den automatiske plastikslangeforseglingsmaskine har en høj grad af automatisering, automatisk rørbelastning, faremærkning, påfyldning, tætning, batchnummerering, haleskæring og udladning. Og har funktionen af ​​automatisk slangeplukning, i tilfælde af ujusteret farvestandard, skal du ikke fylde og automatisk plukke ud slangen for at sikre produktkvalificeret hastighed og affald.

Produktdetaljer

tube filling and sealing machine manufacturers

Funktioner i den automatiske plastikslangforseglingsmaskine

Kontroldelen vedtager importeret PLC-kontrolsystem for at gøre maskinen fungerer mere nøjagtig og stabil.

Den opvarmede del opvarmes internt ved at blæse varm luft ind i den indre væg i slangens hale for at smelte plasten og derefter tanden og batchnummereringen for at forsegle halen med høj kvalitet.

Påfyldningsdelen og materialekontaktdelen er alle fremstillet i rustfrit stål, resistent over for syre, alkali og korrosion.

Rørene er alle forbundet med hurtige klemmer til let ind- og udlæsning, hurtig og let. Materialeventilen bruger en drejningsventil til let rengøring.

Udbredt brugt i tandpasta, kosmetik, farmaceutisk og fødevareindustri, velegnet til alle slags plastslanger, der fylder forskellige cremer, emulsioner, olier og vandmidler osv.

Company Information

production process

cooperative customer

Product case

production line

packing and shipping

FAQHot Tags: automatisk plastslange tætningsmaskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like