Automatisk plastrørfyldnings- og tætningsmaskine

Automatisk plastrørfyldnings- og tætningsmaskine

Den automatiske plastrørfyldnings- og tætningsmaskine anvendes til at fylde alle slags cremeprodukter. Det er velegnet til komplekse eller plastrør, forsegling og skæring af rørets ende og udskrivningsdato på den. Pålidelig og effektiv.

Produktdetaljer

Automatisk plastrørfyldnings- og tætningsmaskine m anufacturers

Introduktion:

Den automatiske plastrørfyldnings- og tætningsmaskine anvendes til at fylde alle former for væskemateriale i komplekse eller plastiske rør, forsegle og skære rørets ende og udskrivningsdato eller serienumre på enden. Automatisk plastrørfyldnings- og tætningsmaskine anvendes bredt til daglig kemisk, farmaceutisk, fødevare-, kemisk industri mv

Normalt vil den automatiske plastrørfyldnings- og tætningsmaskine anvendes sammen med kølemaskinen. Kølemaskinen køler hurtigt ned i røret efter forsegling, og gør røret tæt forseglet.

Guangzhou Aerospace Automation & Technology Machinery Co, Ltd. Er fremstilling af kosmetiske, kemiske, farmaceutiske og fødevareproduktionsudstyr. Dækker et bredt anvendelsesområde, som omfatter Vacuum emulgerende mixer, flydende blandemaskine, fyldemaskine, rørfyldnings- og tætningsmaskine og farvekosmetikfremstillingsmaskinen.

Automatic Plastic Tube Filling and Sealing Machine.jpg


Funktioner:

1. Den automatiske plastrørfyldnings- og tætningsmaskine, universal og multifunktionel. Den forseglede ende er fast og flot.

2. Fyldningsdyserne i forskellige specifikationer leveres til materialer af forskellig tykkelse.

3. Den automatiske plastrørfyldnings- og tætningsmaskine vedtager mekanisk struktur og kører stabilt, høj hastighed, høj effektivitet, lav støj, enkel struktur, bekvem betjening og reparation og mindre fejl.


Konfiguration:

Strømforsyning

380 (220) V / 50Hz

Lufttilførsel

0.6-0.8Mpa

Luftforbrug

<0.5m3>

Fyldningsvolumen

10-50ml

50-100ml

100-200ml

Volume Precision

≤ ± 5%

≤ ± 3%

≤ ± 2%

Produktivitet

25-30pcs / min

Rørdiameter

∮16-50mm

Dimension (L * W * H)

1100 * 850 * 1500mm

Vægt

300 kg


Fordel

1. Materialet, der berører dele, er lavet af rustfrit stål SUS316L, rent, sanitært og i overensstemmelse med GMP til medicinfremstilling.

2. Med sikkerhedsanordning lukkes den automatiske plastrørfyldnings- og tætningsmaskine, når døren åbnes og ingen rør er påfyldning. Overbelastningsbeskyttelse leveres.

3. Vores firma leverer også projektinstallation, debugging og stuff training service til kundens side som kundens anmodning.

 

Ansøgning

Den automatiske rørfyldemaskine er meget udbredt i kosmetik, mad, farmaceutisk.

Automatic Plastic Tube Filling and Sealing Machine.jpg

Emballage og levering

Hele vores maskine har vi tredobbelt beskyttelse. Den første beskyttelse er rustfrit olie, det forhindrer, at blandemaskinen bliver rustende. Den anden beskyttelse er indpakningsfilmen og anti-collision bomulden, det hjælper med at undgå vand og slag. Den sidste beskyttelse er krydsfiner sagen.

Automatic Plastic Tube Filling and Sealing Machine.jpgAutomatic Plastic Tube Filling and Sealing Machine.jpg

 

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål 1: Hvordan gør din fabrik med hensyn til kvalitetskontrol?

A1: Vores firma har altid lagt stor vægt på kvalitetskontrol fra begyndelsen til slutningen, da kvaliteten er vores rod, service er vores princip!

Q2: Hvad kan du gøre for os, hvis maskinen bryder ned, mens vi bruger den?

A2: Vi har allerede tilstrækkelig erfaring på denne industri, vores teknologi er meget moden. Normalt skal reservedele ændres med noget arbejdsproces problem eller overbrug. Når du bestiller fra os, vil vi tilbyde den detaljerede manuelle drift og de videoer, der viser dig, hvordan man undgår noget arbejdsproces problem eller overbrug og hvordan man skift reservedele, er meget nem at betjene.

Og inden maskinen udsender, skal hver maskine videregive alle test- og kontrolprocesser og teknisk optagelse. Vi foretrækker, at vores kunder kommer til at teste vores maskiner sammen, vi vil arrangere vores ingeniør til at træne dig, vi vil vise, hvordan man undgår og løser et eventuelt lille problem, der opstår ved forkert drift. Hvis disse problemer opstår, mens du bruger det, kan du selv løse, hvilket ikke forsinker din produktionstid.

Når nogle techs ikke kunne løse af dig selv, ville oversea ingeniør sende til dit land for at hjælpe dig på arbejde med din tilladelse.


Arbejdsforretning

Automatic Plastic Tube Filling and Sealing Machine.jpg

Automatic Plastic Tube Filling and Sealing Machine.jpg

Automatic Plastic Tube Filling and Sealing Machine.jpg
Hot Tags: automatisk plastrør fyldning og forsegling maskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like