Automatisk rørfyldemaskine

Automatisk rørfyldemaskine

Automatisk rørfyldning Machine Beskrivelse af automatisk rørfyldningsmaskine Den automatiske rørfyldemaskine har fuldautomatisk og halvautomatisk maskine, der passer til forskellige kundebehov. Og det kan også vælges til brug ved påfyldning og forsegling af tre slags materiale rør, såsom ...

Produktdetaljer

Automatisk rørfyldemaskine

Beskrivelse af automatisk rørfyldemaskine

Den automatiske rørfyldemaskine har fuldautomatisk og halvautomatisk maskine, der passer til forskellige kundebehov. Og det kan også vælges til brug ved fyldning og forsegling af tre slags materiale rør som plastrør, aluminiumsrør og kompleks rør af plast og aluminium, så det er meget fleksibelt ved at ændre nogle komponenter.

Denne maskine kan automatisk falde flaske, påfyldning, forsegling, udskrivningsdato og skære ekstra materiale i slutningen. Denne maskine er meget udbredt i daglig kosmetik, medicin og fødevareindustrier.

Automatic Tube Filling Machine1.jpg


Parameter for automatisk rørfyldemaskine

Strømforsyning

380 (220) V / 50Hz

Lufttilførsel

0.6-0.8Mpa

Luftforbrug

<0.6m3>

Fyldningsvolumen

10-50ml

50-100ml

100-200ml

Volume Precision

≤ ± 5%

≤ ± 3%

≤ ± 2%

Produktivitet

25-30pcs / min

Rørdiameter

∮16-50mm

Dimension (L * W * H)

1600 * 1090 * 1500mm

Vægt

300 kg


Feature & Advantage of Automatic Tube Filling Machine

1. Det kan vælge forskellige stationer og udstyre tilsvarende manipulator til at opfylde forskellige typer halefoldning, tætningskrav til alu-rør, plastrør, blyrør, laminerede rør, Det er en universalmaskine.

2. Tube fodring, øjenmærkning, rørrensning (valgfrit), materialefyldning, forsegling (halefoldning), batchnummerudskrivning, afslutning af færdige produkter kan udføres automatisk (hele proceduren).

3. Tube opbevaring kan gennem motor for at justere op-ned højde som per forskellige rørlængde. Og kan Med eksternt reverseringsfodringssystem gør rørladningen mere praktisk og ryddeligt.

4. Den præcise tolerance for den mekaniske koblingsfotosensor er mindre end 0,2 mm. reducere det kromatiske aberrationsomfang mellem rør og øjenmærke.

5. Lys, elektrisk, pneumatisk integreret kontrol, Ingen rør, ingen påfyldning. Nedre tryk, automatisk visning (alarm); Maskinen stopper automatisk, hvis rørfejl eller åbner sikkerhedsdøren.

6. Hurtigvarmer med tre lag jakke med indvendig luftvarme, det vil ikke beskadige mønsterets ydervæg af røret og opnår en fast og smuk forseglingseffekt.


Anvendt scene i automatisk rørfyldemaskine

Denne maskine er et højteknologisk produkt, der med succes udviklet og designet ved at anvende avanceret teknologi fra udlandet og strengt opfylder GMP-kravet. PLC controller og farve berøringsskærm anvendes og gjort det muligt for programmerbar styring af maskinen. Det kan udføre påfyldningen til salve, creme gelé eller viskositetsmateriale, halefoldning, batchnummerprægning (inkludere fremstillingsdato) automatisk. Det er ideelt udstyr til blyrør, ALU-rør, plastrør og lamineret rørfyldning og tætning til kosmetiske, apotek, levnedsmidler og obligationsindustrier.


Pakke med automatisk rørfyldemaskine

Indvendig pakning

PE film indpakning samlet

Armaturerne er pakket i separat PE-taske.

Reservedele leveres i en taske.

Hjørner er godt indpakket og beskyttet med syntetisk fiberpapir for at undgå mulig ridser.

Yderpakning

Krydsfiner Case

Stærk og solid

Pallet nedenunder for lettere lastning og losning af containere

Mayonnaise Emulsifying Homogenizer Machine6 (002) .jpgimage009.jpg


Certificering af automatisk rørfyldemaskine

Vores firma leverer komplette maskiner og produktionslinjer til kosmetik, dagligvarer, medicin og fødevareindustrien, som alle passer til GMP-standarden, og den automatiske rørfyldemaskine opfylder UV- og CE-standarden.

Automatic Tube Filling Machine4.jpg


Ofte stillede spørgsmål

1. Spørgsmål: Er du et fabriksfirma?

A: Ja, vi er professionelle fabriksfirma med 17 års erfaring.

2. Q: Er dine ingeniører i stand til at tjene i oversea?

A: Ja, vi har stor erfaring med at installere maskinen i oversea

3. Sp: Hvad kan du gøre for os, hvis maskinen bryder ned, mens vi bruger den?

A: Vi har allerede tilstrækkelig erfaring på denne industri, vores teknologi er meget moden. Og inden maskinen udsender, skal hver maskine videregive alle test- og kontrolprocesser og teknisk optagelse. Vi foretrækker, at vores kunder kommer til at teste vores maskiner sammen, vi vil arrangere vores ingeniør til at træne dig, vi vil vise, hvordan man undgår og løser et eventuelt lille problem, der opstår ved forkert drift. Hvis disse problemer opstår, mens du bruger det, kan du selv løse, hvilket ikke forsinker din produktionstid.

Når nogle techs ikke kunne løse af dig selv, ville oversea ingeniør sende til dit land for at hjælpe dig på arbejde med din tilladelse.


Hot Tags: automatisk rørfyldemaskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like