Chokoladeblød limrørforseglingsmaskine

Chokoladeblød limrørforseglingsmaskine

Paste Tube Filling Machine har et kompakt design og er meget let at betjene. Det består af en aluminium pladespiller med udskiftelige rørfester til forskellige rørstørrelser. Påfyldningsmaskinen er udstyret med en termostatstyret kappevarmer med omrører / temperaturregulator og et uafhængigt kølesystem med fotoelektricitet, rørpositionering og en speciel sensor med automatisk rørbelastning, positionering, påfyldning, tætning og rørudstødningsfunktioner. Påfyldningsstationen består af en rustfri stålblok med en pneumatisk enhed til styring af bageste hale. Disse produkter fås i forskellige størrelser og kan tilpasses til at imødekomme specifikke kundekrav.

Produktdetaljer

Chokoladeblød limrørforseglingsmaskine

paste tube filling machine

Funktioner og fordele

1. Velegnet til påfyldning, tætning, mærkning og skæring af plastik eller sammensat slange. Forseglingseffekten er smuk og stabil, høj præcision.

2. Drevdelen er lukket under platformen, sikrere, ingen forurening

3. Påfyldnings- og tætningsdel monteres på platformen. Øvre, halvt lukket top, ingen statisk ramme i den visuelle maske, let at se, betjene og vedligeholde.

4. Standard arbejdsstation fotoelektrisk enhed med høj præcisionssonde, trinmotorens styringsslangemønster i den rigtige position

5 . Produktet fyldes, og enden skubbes ud, og blæseindretningen blæser enden væk; hvis der ikke er noget rør, fyldes det ikke.

Company Information

production process

cooperative customer

Product case

production line

packing and shipping

FAQ
Hot Tags: chokolade blød lim rørforseglingsmaskine, leverandører, fabrikanter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like