Rensemaskine til drikkevand

Rensemaskine til drikkevand

Kommerciel omvendt osmose vandrensningsmaskine er til produktion af drikkevand, fødevarefabrik, drikkevarefabrik, frugt GG-grøntsagsfabrik osv. Maskinen er integreret i en gruppe, montering og transport er ret praktisk. Det er simpelthen drift og har lang levetid.

Produktdetaljer

Introduktion:

YUHANG kommerciel drikkevandsrensningsmaskine bygger de komplette vandomvendte osmosesystemer samt lagerfører alle hovedkomponenter til dine vedligeholdelsesbehov. Kontrolelementer, udskiftning af patronfiltre, højtrykspumper og omvendt osmosemembraner.

Reverse Osmosis (RO) -teknologi, også kendt som hyperfiltrering, bruges i alle vores lager- og skræddersyede vandbehandlingssystemer til omvendt osmose til at rense vand ved at fjerne salte, forurenende stoffer og andre urenheder.

Vores komplette sortiment af vandomvendte osmosesystemer fås med en bred vifte af kapaciteter (op til en million gallon om dagen).


På denne måde sætter vores systemer standarderne i vandbehandlingsindustrien. Vores venlige kyndige ingeniører og personale er altid klar til at hjælpe og besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have. Vi designer hvert af vores systemer til at være plug-and-play med alle membraner, pumper, kontrolelementer, manualer, filtre, betjening og rør installeret og klar til brug.


Primær og sekundær omvendt osmose + EDI


1. anvendt i områder, hvor saltvandets råvand er højt

2. god elektrisk ledningsevne af produceret vand

3. lav investering

4. lav drift cose;

5. god stabilitet.


image
image


imageModel:

750S

Flyde:

0.57-1.14m³/H

EDI-modul :

1

Vandindløb og -udløb :


Boosterpumpe med rent vand:

0,55KW

Fabrikant:

GRUNDFOS

Model:

YHWT

Flyde:

1m³/H

Materiale:

SUS304

Spænding:

380V

Gendannelsesrate :

90%

Oprindeligt sted:

Canada

Konfiguration: kontrolskab, 2 sæt jævnstrømsforsyning

Den indeholder alt, hvad der er nødvendigt for at rense og levere vand til påfyldningskilden, hvilket gør det til mere end et filtreringssystem med omvendt osmose.

Dette vandrensningssystem med fuld service bruges i øjeblikket overalt på det indenlandske og internationale marked og svarer på kravet om rent drikkevand med god kvalitet og god smag.


Den kommercielle drikkevandsrensningsmaskine bruges i applikationer såsom vandforretninger, aftappningsanlæg, vandposeplanter, vandrensningsanlæg, drikkevareproduktion, lægemidler og forskellige andre applikationer, der kræver rent RO-vand.


Den kommercielle drikkevandsrensningsmaskine fås i flere modeller, der passer til forskellige produktionsniveauer fra 1.500 - 9.000 gallon pr. Dag. Dette vandrensningssystem kan let modificeres til højere produktionsniveauer på et senere tidspunkt og let tilpasses til forskellige anvendelser.


Hot Tags: Drikkevandrensningsmaskine, leverandører, producenter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like