Vandrensning med høj rensning

Vandrensning med høj rensning

Omvendt osmose er den mest avancerede og effektive afsaltningsteknologi. Princippet er, at under det højere tryk mere end den opløste opløsning osmotisk tryk. Følg kun vandmolekyler gennem den omvendte osmosemembran. Derefter blev opløsningsmidlet og opløsningsmidlet adskilt, hvorved det rensede vand blev opnået. De fine partikler, kolloid, organisk stof, bakterier, virus og 98% det opløste salt kan fjernes ved hjælp af vandkvalitetsstabilitet osv., Der allerede er meget anvendt inden for elektroniske, elektriske, farmaceutiske, fødevarer og andre områder. Spiralmembranen er konstrueret af en eller flere membranindhyllinger viklet omkring et perforeret centralt rør. Permeatet passerer gennem membranen ind i hylsteret og spiraler indad til det centrale rør til opsamling.

Produktdetaljer

Vandrensning med høj rensningWater treatment Machine

Super Purification PVC Reverse Omosis Commercial Water Treatment Machine

Super Purification PVC Reverse Omosis Commercial Water Treatment Machine

Produkt information:


1. Importeret tilbehør tegner sig for mere end 90%.

2. Høj grad af automatisering.

a, Stop automatisk, når der er nok vand under lavt tryk og højt tryk.

b, for at beskytte den hydrauliske svingningsmodstand.

c. Forfiltermaterialet skylles periodisk af den automatiske styreenhed.

d. Brug IC-mikrocomputer til automatisk at skylle omvendt osmosemembran

e, Overvåg automatisk vandkvaliteten.

3. Lille fodaftryk, energibesparelse, ingen forurening, enkel proces, høj vandkvalitet, praktisk drift og vedligeholdelse.

4. Værten vedtager kompositmembran med høj effektivitet og lavt tryk, og saltafstødningshastigheden for enkeltlagsmembran kan være så høj som 98%.


Den første forbehandling (sandfilter)

Ved hjælp af et mellemstort kvartssandfilter er hovedformålet at fjerne sedimenter, mangan, rust, kolloide materialer, mekaniske urenheder, suspenderede faste stoffer og andre partikler, der indeholder skadelige stoffer over 20UM i vandet.


Andet trin forbehandling (kulfilter)

Aktiverede kulstoffiltre bruges til at fjerne pigmenter, mærkelig lugt, et stort antal kemiske og biologiske organismer i vand og reducere restværdien af ​​vand- og pesticidforurening og andre skadelige forurenende stoffer.


Tredje trin forbehandling (harpiksblødgøringsmiddel)

Kationisk harpiks, der bruges til blødgøring af vand, hovedsageligt brugt til at fjerne vandets hårdhed. Dette forhindrer effektivt, at den omvendte osmosemembran skaleres. Systemet kan automatisk rekylere, så det er rødt.

Den fjerde fase af forbehandlingen (mikronfilter)

For at fjerne størrelsen af ​​fine partikler i vandet kan sandfilteret fjerne de meget små kolloide partikler i vandet og få uklarheden til at nå 1 grad.


Omvendt osmosesystem

Kerneudstyret til den importerede vandpumpe, membranen, importeres fra det amerikanske Hydranautics-firma. Udstyret med et komplet sæt rengøringsanordninger. Det har kendetegnene ved enkel struktur, praktisk betjening og højt teknisk niveau.

Virksomhedsoplysninger:

Company Information

Production Line

Production Case

Production Process

Packing and delivery

FAQ


Hot Tags: høj rensning ro vandbehandling, leverandører, producenter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like