RO-1 vandbehandlingsmaskine

RO-1 vandbehandlingsmaskine

Kommerciel omvendt osmose vandrensningsmaskine er til produktion af drikkevand, madfabrik, drikkevarefabrik, frugt GG-grøntsagsfabrik osv. Maskinen er integreret i en gruppe, montering og transport er ret praktisk. Det er simpelthen drift og har lang levetid.

Produktdetaljer

微信图片_20190808175414

RO-1 vandbehandlingsmaskine Commercial Reverse Osmosis Water Purification Machine

Dette system er hovedsageligt sammensat af forbehandlingssystem og omvendt osmosesystem.

1 Forbehandlingssystem

Forbehandlingssystemets rolle er at forbehandle råvandet, forbedre råvandets vandkvalitet og få det til at opfylde de relevante krav for at reducere eller forsinke forureningen af ​​de senere membranelementer og derved forlænge levetiden af membranen. De vigtigste objekter, der behandles med dette system, er mikroorganismer, bakterier, kolloider, organiske stoffer, tungmetalioner, faste partikler, frit klor og andre stoffer i råvandet i vandet, hvilket giver betingelserne for en langsigtet stabil drift af den efterfølgende membran behandlingsapparat. Dette system består af råvandstank, råvandspumpe, kvartssandfilter, aktivt kulfilter, blødgøringsmiddel og præcisionsfiltreringssystem.


1.1 Råvandstank

Råvandstanken fungerer som en buffer for tilførslen af ​​rå vand, der koordinerer tilførslen af ​​rå vand og tilstrømningen af ​​rå vand. Den originale vandtank er udstyret med en flydekontaktkontrol til væskeniveau. Når væskestanden i den originale vandtank er højere end den højeste værdi, der er indstillet af flyderen, lukkes vandindløbsventilen, og vandet stoppes. når væskestanden i den originale vandtank er lavere end flydeindstillingen Når væskeniveauet er indstillet til den laveste værdi, åbnes flydeventilen, og vandet begynder at komme ind.


1.2 Råvandspumpe

Råvandspumpen spiller primært rollen som tryk for at imødekomme det tryk, der kræves af sandfiltersystemet, kulfiltersystemet, blødgøringsmiddel og præcisionsfilter i den efterfølgende proces.


1.3 Kvartssandfilter

Kvartssandfiltermateriale kan effektivt fjerne urenheder som silt, silt, rust, mos, myggelegemer, suspenderede faste stoffer og nogle kolloider i vandet, reducere uklarheden i råvandet og opnå den primære filtreringseffekt. Dette system anvender automatisk kontrolventil, og systemet styrer automatisk tilbagespyling. Filterspecifikationen er φ250 × 1400mm fyldt med kvartssand. Princippet er at fylde filtertanken med valgt syltet kvartssand. Når vandet strømmer gennem filterlaget ovenfra, kommer en del af det faste suspenderede stof i vandet ind i det øvre filtermateriale for at danne små huller, som mekanisk er blokeret på overfladen af ​​filtermaterialet. Opfanget. På samme tid forekommer overlappende og brodannende effekter mellem disse opfangede suspenderede stoffer, som om der dannes en tynd film på overfladen af ​​filterlaget for at fortsætte med at filtrere det suspenderede stof i vandet. Denne filtreringseffekt er ikke kun på overfladen af ​​filterlaget, men også vand, der kommer ind i det mellemliggende filterlag, har også denne form for aflytningseffekt. Derudover vil der på grund af det tætte arrangement af filtermediet, når de suspenderede partikler i vandet strømmer gennem de snoede kanaler i filtermediet, være flere muligheder, tid og tid. Overfladen af ​​filtermaterialet kolliderer og kommer i kontakt med hinanden, så det suspenderede stof i vandet opfanges på filtermaterialets partikeloverflade, så vandet udvikles yderligere. Filteret kan genbruges gennem regelmæssig rengøring. Driften af ​​filter-backwash-forward vaskeoperationen og andre processer afsluttes med automatiske ventiler.


1.4 Aktivt kulfilter

Aktivt kulfilter bruges til at adsorbere organisk stof, oxidant (såsom restklor) og skadelige stoffer i rå vand for at reducere COD-indholdet. Specifikationen er φ250 × 1400mm, filteret er fyldt med raffineret nøddeskalaktiveret kul, og det aktive kulfilter placeres bag kvartssandfilteret, som kan forhindre suspenderede faste stoffer og kolloider i råvandet i at tilstoppe mikroporer af aktivt kul og inter- kulstofporer, hvilket reducerer antallet af tilbagevaskning og øger adsorptionskapaciteten for aktivt kul. Driften af ​​aktivt kulfilter-tilbagevask-fremadvaskning og andre processer afsluttes med automatiske ventiler.


1.5 Blødgøringsmiddel

Blødgøringsmidlet skal bruge kationharpiks til at blødgøre vandet. Hovedformålet er at få kationharpiksen til at absorbere calcium og magnesiumioner (hovedkomponenterne, der danner skala) i vandet, reducere vandets hårdhed og kan regenerere harpiksen til genbrug. Blødgøringsanlægget skal automatisk styre hvert trin i blødgøringsanlæggets drift og regenerering og bruge tidskontrol til at starte regenereringsskylningen. Vandblødgøringsmidlet anvender natriumionbytterharpiks til at erstatte calcium og magnesiumioner i rå vandet. Efter udstrømning gennem udstyret bliver det blødgjort vand med ekstremt lav hårdhed. Efter at harpiksen har absorberet en vis mængde calcium- og magnesiumioner, skal den regenereres: blødgør harpiksen med mættet saltvand for at erstatte calcium- og magnesiumionerne i harpiksen for at genoprette harpiksens blødgøringsudvekslingskapacitet og udlede affaldsvæsken. Hele regenereringsprocessen inkluderer: tilbagespylning-løsne harpikslaget, absorbere saltregenerering-udvekslingsreaktion, vask (fremadvaskning) -udvaskning af calcium- og magnesiumioner, der udveksles ved den kemiske reaktion, og vandinjektion- til den næste regenerering.


1.6 Præcisionsfiltreringssystem

I dette system er præcisionsfilteret den sidste garanti for fjernelse af suspenderet materiale. Hvis koncentrationen af ​​suspenderet stof er for høj, er det let at blokere den efterfølgende omvendte osmosemembran. Den vedtagne mikroporøse membranfiltrering, dens filtreringsmekanisme er mekanisk aflytning, der opsnapper suspenderet stof, der er større end den nominelle filtreringsnøjagtighed partikelstørrelse, for at sikre, at efterfølgende membranelementer ikke blokeres af store partikler af suspenderet stof og også reducerer muligheden for membranelementer bliver blokeret Derfor kaldes filteret også et sikkerhedsfilter. Dette system er udstyret med et 5 μm præcisionsfilter med en passeringskapacitet på 1 m3 / h. Den ydre skal af filteret er lavet af et engangsstøbt PE-materiale med et præcist 5 μm filterelement indeni. Under normale arbejdsforhold har filterelementet en levetid på ca. 2-3 måneder.


Tekniske egenskaber


Model


Produktivitet


Strøm

Genbrugshastighed (%)

Produktivitet for renset vand (us / cm)Fodervandsproduktivitet (us / cm)
LRO-0,250.25T/H1,3 kW503-8≤300
LRO-0,50.5T/H1,3 kW503-8≤300
LRO-0.5 (fuld rustfrit stål)0.5T/H1,3 kW503-8≤300
LRO-11T/H1,5 kW653-8≤300
LRO-22T/H2,0 kW653-8≤300
LRO-33T/H4,0 kW753-8≤300
LRO-66T/H5,5 kW753-8≤300
LRO-1010T/H7,5 kW753-8≤300
LRO-3030T/H11 kW753-8≤300
LRO-6060T/H18,5 kW753-8≤300


Om os

High Speed dispersing Mixer for Cosmetics  Hand sanitizer Lotion  Making

Produktions proces

High Speed dispersing Mixer for Cosmetics  Hand sanitizer Lotion  Making

Kooperativ kunde

High Speed dispersing Mixer for Cosmetics  Hand sanitizer Lotion  Making

FAQ

202005071420255856836.webp

Hot Tags: RO-1 vandbehandlingsmaskine, leverandører, producenter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like