Omvendt osmose avanceret vandbehandlingsudstyr

Omvendt osmose avanceret vandbehandlingsudstyr

Denne maskine bruges til kosmisk, apotek, kemisk industri, fødevarer og drikkevand. Vandindgangsindeks for RO-film forbedres, så ekstraordinær lugt og resterende klor af råvandet effektivt kan fjernes, vandets smagskvalitet er derfor forbedret. Med rustfri pumpe af høj klasse og typen af ​​suppg vand når fuldt ud den nationale standard for rent vand.

Produktdetaljer

Omvendt osmose avanceret vandbehandlingsudstyr

Water treatment Machine

Omvendt osmoseindretning designet og produceret af vores firma har følgende egenskaber:

1. Importeret tilbehør tegner sig for mere end 90%;

2. Høj grad af automatisering. en. Det stopper automatisk, når lavt tryk og højtryksvand er tilstrækkeligt. b. Undgå hydraulisk udsving. c. Den automatiske styreenhed skyller regelmæssigt filtermaterialet før det. d. IC-mikrocomputeren skyller automatisk omvendt osmosemembran, og vandkvaliteten overvåges automatisk.

3. Lille fodaftryk, energibesparende og gratis.

4. Værten vedtager kompositmembran med høj effektivitet og lavt tryk, og saltafvisningshastigheden af ​​enkeltlagsmembran kan nå 98%.


2. Beskrivelse af procesflow


Efter at det genvundne vand er genvundet, indeholder vandet mange urenheder, såsom suspenderet stof, kolloid, organisk stof og uorganisk salt. For at sikre brugerens normale drift i dette system skal det suspenderede stof, kolloid, organiske stof osv. I vandet fjernes først for at give brugeren adgang til vandet For at imødekomme kravene er dette system udstyret med en -filtersystem. Forfiltreringssystemet inkluderer en boosterpumpe til råvand og et multimediefilter.

Virksomhedsoplysninger:

Company Information

Production Process

Production Line

Packing and delivery

FAQ


Hot Tags: omvendt osmose avanceret vandbehandlingsudstyr, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like