RO Omvendt osmose vandbehandlingsudstyr

RO Omvendt osmose vandbehandlingsudstyr

Dette RO-omvendt osmose-vandbehandlingsudstyr bruger 4040 omvendt osmosemembraner, som har en afsaltningsgrad på 99. 6% og en genvindingsgrad på 50-75% og danner en unik teknisk stil. Hele systemet er blevet verificeret af adskillige vandrensningsfabrikanter, og fjernelsesgraden af ​​bakterier, giftige tungmetaller, radionuklider og organiske mikroforurenende stoffer i vand er så høj som 99. 99%, {{ 7}}%, 99% og 95%

Produktdetaljer

RO system water treatment

Oversigten over RO Reverse Osmosis Water Treatment Equipment

Princippet for omvendt osmose er, at der udøves et højt tryk på den ene side af det rå vand, så vandmolekylerne vender osmose fra siden med en høj koncentration til siden med en lav koncentration. Fordi porerne med omvendt osmose er meget mindre end virussen og bakterier hundreder eller endda tusinder af gange mere, så alle slags vira, bakterier, tungmetaller, fast opløseligt stof, organisk forurening, calcium og magnesiumioner simpelthen ikke kan passere igennem den omvendte osmosemembran og opnå formålet med blødgøring af vandrensning.

Det rene vand produceret af den omvendte osmose-vandrenser smager sød og forfriskende, god permeabilitet, opløselighed, metabolisk kraft, høj diffusionskraft, vandaktiviteten er stor, så husholdningenes elektriske flaske, jern, luftfugter, skønhedsapparat osv. Ikke vil bringer dig besvær i livet på grund af kalk, grundigt løser problemet med høj vandhårdhed, vandalkali. Da enheden tager en koncentreret vandudladning, forårsager den ikke sekundær kontaminering og har en unik membranskylningsfunktion.

water treatment machine

RO Omvendt osmose Vandbehandlingsudstyr beskrivelse

1. Brug af det nuværende RO omvendt osmosesystem til at opnå rent vandproces er vandledningsevne generelt mindre end 5 us / cm bedre end den nationale standard GB 1 7323 - {{0} } 998. vandkvaliteten er steril, partikelfri, sød og ren.


2. Systemet' s afsætning af omvendt osmosemembran er så høj som 98%, og genvindingsgraden er så høj som 50-75%, og den har en unik teknisk stil. Hele systemet er blevet verificeret af adskillige vandrensningsfabrikanter, og fjernelsesgraden for bakterier, giftige tungmetaller, radionuklider og organiske mikroforurenende stoffer i vand er så høj som 99. 99%, {{ 7}}%, 99% og 95%. Giftige og farlige stoffer er blevet fjernet fra kildevand, og adskillige toksikologiske indikatorer, såsom trihalogenethaner, carbontetrachlorid, benzen, polycykliske aromatiske carbonhydrider, pesticider, fenoler og andre radionuklider såsom bly, kviksølv, beryllium, chrom, cadmium, uran, thallium osv. er under detektionsgrænsen.

Company Information

production process

cooperative customer

production line

Product case

packing and shipping

FAQ


Hot Tags: ro omvendt osmose vandbehandlingsudstyr, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like