Vandbehandling af RO-systemer

Vandbehandling af RO-systemer

Vandbehandling af RO-systemer - Omvendt osmoseteknologi er en moderne højteknologi, der kun er udviklet i vores land i de senere år. Omvendt osmose er anvendelsen af ​​et tryk, der er større end det osmotiske tryk på opløsningen, hvilket får vand til at adskille sig fra opløsningen gennem en specielt fremstillet semipermeabel membran, en proces, der kaldes omvendt osmose, fordi det er det modsatte af osmose. I henhold til det forskellige osmosetryk fra forskellige materialer, kan du bruge en bestemt opløsning, der er større end osmosetrykket i omvendt osmosemetode for at opnå formålet med separering, ekstraktion, oprensning og koncentration af opløsningen. Den omvendte osmoseindretning, der primært adskiller området for ioner i opløsning, kræver ingen opvarmning og endnu mindre faseændringsproces, hvilket gør den mindre energiintensiv end konventionelle metoder.

Produktdetaljer

RO system water treatment

Vandbehandling af RO-systemer

-Vandsbehandlingssystemer er alsidige og egnede til en lang række industrier. Det er en omkostningseffektiv løsning til integreret behandling af vand.


-Behandling af industrielt vand med en omvendt osmoseenhed forbruger ikke meget syre og alkali, der er ingen sekundær kontaminering, og det er relativt billigt at betjene.


-Omvendelse af afsaltning af osmose ≥ 99%, hele afsaltningen af ​​maskinens ≥ 97%, kan effektivt fjerne 98% organisk stof, kolloid, bakterier osv.


God vandledningsevne ≤ 10 μS / cm i det første trin, 2-3μS / cm i det andet trin, EDI ≤ 0. 5 μS / cm (≤ 300 μS / cm i råt vand).


-Up til 90% eller mere af importerede dele.


-Vandkilde- → Boosterpumpe- → Sandfilter- → Carbon filter- → Blødgøringsmidler (valgfrit) - → 5 US sikkerhedsfilter- → Højtrykspumpe- → RO omvendt osmoseenhed- → Rent vandtank- → Vand punkt.


Company Information

production process

cooperative customer

Product case

production line

packing and shipping

FAQ


Hot Tags: vandbehandling af ro-systemer, leverandører, fabrikanter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like