Postevandsbehandling EDI Puried System

Postevandsbehandling EDI Puried System

Omvendt osmose er en membran vandrensning proces, hvor underjordisk vand eller postevand strømmer langs membranen overflade under pressure.you kan vælge systemet RO1 eller RO2 eller med EDI i henhold til din ledningsevne krav.

Produktdetaljer


RO system water treatmentBeskrivelser:

Det centrale punkt i Reverse Osmose system proces er en membran og vand under tryk. Vi vedtager importerede amerikanske DOW membran,Andre krav omfatter forfiltrering for at fjerne suspenderet urenheder og kulstof for at fjerne klor til at opfylde standarden.

Omvendt osmose, kombineret med forfiltrering, sandfilter, aktivt kulfilter, er i stand til at fjerne 90 til 99,99% af de opløste urenheder, der bor i dit vand.

Omvendt osmose systemer kan fjerne salte, mikroorganismer og høj molekylvægt organiske. Systemkapaciteten afhænger af den maskine, du skal tilpasse


Fordele ved omvendt osmose over konventionelle processer

Sammenlignet med andre vandbehandlingsprocesser har RO-systemet vist sig at være de mest effektive metoder til at fjerne salte, kemiske forurenende stoffer og tungmetaller, såsom bly, fra drikkevand. Sammenlignet med destillation bruger RO-systemet kun en brøkdel af den samlede energi og har ikke problemer med høje temperaturer eller skalering og korrosion.

Bare fortæl os arbejdskapaciteten i timen, som du ønsker, anvendelsen af det rensede vand, kvaliteten af dit råvand, vi kan tilpasse maskinen til dig.

Model
LRO-0,5
Produktivitet0,5 T/H
Magt1,5 KW
Recyle sats50%
Tilspændingsvand Produktivitet<300us>


Hot Tags: vand fra hanen edi puried system, leverandører, producenter, fabrik, købe, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like