Underjordisk vand RO2 vandbehandlingsmaskiner

Underjordisk vand RO2 vandbehandlingsmaskiner

Omvendt osmose-systemteknologi overgår de førende evner ved typisk vandfiltrering i verden ved hjælp af en semipermeabel membran til at fjerne urenheder fra vand. Vi vedtager det importerede verdensmærke America Dow-membran og importeret tilbehør.

Produktdetaljerwater treatment machine

Beskrivelse:

Omvendt osmosesystem menbran fjerner forurenende stoffer fra underjordisk vand eller ledningsvand, når trykket tvinger det gennem en semipermeabel membran. Vand strømmer fra den mere koncentrerede side, hvilket betyder flere forurenende stoffer i RO-membranen til den mindre koncentrerede side, hvilket betyder færre forurenende stoffer for at give vand, der opfylder standarden. Det færdige producerede ferskvand hedder permeatet. Det koncentrerede vand, der er tilbage, kaldes spildevand. Vandfiltrering med omvendt osmose giver en vedligeholdelsesfri, kemisk fri mulighed for kunderne for at hjælpe med at opnå en standard, der kan bruges til drikke eller i den kosmetiske fødevareindustri. Vores omvendte osmosesystemer vil sikre det rigtige RO-system til dit hjem eller din virksomhed.


Beskrivelse af membran:

En semipermeabel membran har små porer, som kan blokere forurenende stoffer, men det kan lade vandmolekyler strømme igennem. I osmose-omvendt system bliver vand mere koncentreret, når det passerer gennem membranen for at opnå ligevægt på begge sider. Og omvendt osmose forhindrer forurenende stoffer i at komme ind i den mindre koncentrerede side af membranen. For eksempel, når der påføres tryk på et volumen saltvand under omvendt osmose, efterlades saltet, og kun rent vand strømmer igennem.


Model

RO2-2000L

Arbejdskapacitet
2T/H
Strøm
2KW
Genbrugshastighed
65%
Renset vandreduktionsevne
3-8us / cm
Fodervandsproduktivitet
Us 300us / cm


Hot Tags: underjordiske vand ro2 vandbehandlingsmaskiner, leverandører, producenter, fabrik, køb, tilpasset, pris

Undersøgelse

You Might Also Like